שאלה חשובה ביותר(בשבילי)

opbuzz

New member
שאלה חשובה ביותר(בשבילי)

שלום לכל תושבי הפורום , לפני השאלה קצת מידע עליי. אני בן 24 , אין לי תעודה בשום דבר (אני איש מכירות) ואני עובר לקנדה . התכנון הראשוני שלי היא להשלים את התואר הראשון שלי ואז לטוס ולבצע את המעבר. המצב "הכייפי" במידנתנו עבר כל גבול אפשרי של "הנאה" ועל כן חשבתי להקדים את מעברי . עוד מידע חשוב , אין לי קרובי משפחה בקנדה ואני מתכוון להגר לבד לשם. השאלה(או אולי הדילמה?) היא ככה: 1) במידה ואני מוציע תעודה של מקצוע מבוקש(חשמלאי או נגר לדוגמא ) האם אני עדיין חייב את 67 הנקודות בכדי לעבור ולהתחיל לעבוד שם באופן מיידי. 2) (למעשה,אולי בעצם יש שתי שאלות) האם יש מקצעות מלבד טיפול במשפחות שמאפשר אדם בלי מקצוע או הכשרה לעבוד ותוך כדי כך להתחיל תהליכי הגירה (לדוגמא עבודה פיזית לסוגייה). אשמח מאוד לשמוע מאנשים שאין להם תואר ראשון ו/או רווקים שהיגרו כבר כמה זמן לקח להם . תודה מראש לכולם ובמיוחד למושבניק מטורנטו שאסף כל כך הרבה מידע שימושי עבור כולם (וגם ליתר המגיבים שלא צויינו)

אתה חייב 67 נקודות או מעסיק בכל מקרה

אבל אם אתה בעל תעודת 12 שנות לימוד מלאות,ועושה תעודה מקצועית בקורס של יותר מ 450 שעות (שנת לימוד), אתה יכול לבוא לקנדה על רישיון עבודה, ואם יש לך הצעת עבודה קבועה, תהליך ההגירה הוא מהיר. נגר הוא מקצוע מבוקש, שאין בו צורך בהסמכה קנדית. רתך הוא מקצוע שקל לקבל בו הסמכה, בשני המקצועות קל למצוא מעסיק שיסכים לבקש בשבילך רישיון עבודה. כדאי ללמוד אנגלית במרץ במקביל ללימודי המקצוע.

opbuzz

New member
תודה רבה :) יש לי עוד משהו קטן....

אין לי בת זוג ,(וגם... לא בעתיד הקרוב , אלא אם כן יש פה מישהי מעניינת ומעוניינת .:) ) מה קורה במקרה הזה? האם מורידים לי ניקוד על זה שאני מהגר לבד? בכל המחשבונים של הניקוד באתרים הקנדיים לא ראיתי אופציה להגר לבד רק עם בן זוג. . . . . . אה.. ובמקרה ואני כן צריך מישהי, אז אני מחפש בחורה רוווקה עם לימודים אקדמאים ברקע שלה שרוצה לעבור לקנדה.

flafson

New member
אתה לא חייב בת זוג

אין שום דבר בהגירה שמחייב בת זוג בשביל להגר פשוט אתה צריך להגיע ל67 נקודות ואם יש לך בת זוג עם רקע אקדמאי אז גם אתה וגם היא מקבלים נקודות ככה שכזוג יותר קל להגיע ל67 נקודות. אם אתה מצליח להגיע ל67 לבד אז שיחקת אותה בגל מקרה

gesus

New member
ניתן להגיע ל-67 בלדעי בת זוג

אני הגעתי לסף הדרוש ובזמן ההגשה ונכון לעכשיו אני רווק.

למעלה