שאלה חשובה ביותר!!!

חנאגי2007

New member
שאלה חשובה ביותר!!!

משהו\י יודע\ת איך אני יכול להוריד את הפורופיל הצבאי שלי? לא משנה לי עם רפואי ולא משנה לי עם נפשי. אבל יש בעייה גדולה אין לי בעיות רפואיות או נפשיות. מה אפשר להמציא ושלא יעלו עליי אבל בכל זאת אהיה לי בטוח פרופיל 45??

varui

New member
יועץ

אתה יכול ללכת לקב"ן תספר לו מה אתה מרגיש למה אתה רוצה פרופיל אולי הוא יכול לעזור לך או רופא יחידה

navyseal78

New member
תפנה לפסיכולוג להתמודד עםפחדים לפני גיוס

אתה בעצמך כותב שהבעיה שלך היא :"אין לי בעיות רפואיות או נפשיות". אולי במקום לחפש דרכים להוריד פרופיל תנסה להבין ממה אתה מבועת????????? השירות בצבא הוא חלק מחובותיך הבסיסיות כאזרח כאן. זכור. אם יש לך בעיות להתמודד עם השירות, אולי תנסה להתמודד אתן קודם?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הורדת פרופיל

חנאגי, כאן זה המקום לשתף בבעיות, ולפרוק, ולקבל תמיכה נפשית בכל מה שקשור לצבא. קשה לנו לענות לשאלות טכניות כאלו, ולא זאת מטרת הפורום... אם תרצה, אתה מוזמן להישאר כאן, ולנסות ולשתף אותנו, אולי בחששות שלך ובסיבות לכך שאתה מעוניין להוריד פרופיל. שתף אותנו, אם אתה מרגיש צורך, אנחנו כאן רוצים להקשיב לך, ואם נוכל גם לעזור...

MILLI1985

New member
היי

כפקידת לשכה של סמב"ס שאחריות שלי היתה בין יתר אחריות על חובשים.נאמר לי דבר ראשון לך לרופא יחידה שלך תגיד לו בעיה רפואית שמציקה לך בתפקוד למשל עם הפטור משמירות תגיד שיש לך קשיי ריכוז ואתה מרגיש תמיד כאבי גב שאתה יושב עם אפוד. וכאלה או תבקש הפנייה לועדה רפואית. מקווה שעזרתי

למעלה