שאלה חשובה ביותר !!!!

omer wild

New member
שאלה חשובה ביותר !!!!

כנראה ביום רביעי אני נוסעת עם אבא שלי לחפש את הסרט "להגיע לשם" מי שקנה או השכיר אותו יכול להגיד איפה ?! ומי שקנה את הספרים שיגיד לי גם בבקשה באיזה סניף של סטימצקי או עיר הוא קנה ?! תודה רבה...

Scoob¥ Doo

New member
סטימצקי חולון...

יש בקניון חולון. וברחוב סוקלוב בבניני צמרת עוד סטימצקי..

מריקייט

New member
לסקובי דו

אין בסטימצקי בחולון הלכתי לשם והם אפילו לא ידעו על מה אני מדברת וגם בסטימצקי בסוקולוב שאלתי הם חשבו שדיברתי על ספרים של דיסני חחח מתי את קנית משם?

Scoob¥ Doo

New member
אני אישית לא קניתי

שם אבל יש לי את הספרים דודה שלי החמודה קנתה לי אותם בהפתעה ביום שבת!!! חשבתי שאת קנית שם...בגלל זה אמרתי נ.ב את יכולה במקום לכתוב לסקובי דו פשוט לליהי ואני אבין

*Ginny Weasley*

New member
אני מזדהה......

גם כשאני הייתי שם לא ידעו על מה אני מדברת, יותר מזה.... גם עשו לי "מהההההההההההההההה?!" כאילו אני מחורפנת... חבל לכם על המאמץ, כי צלצלתי לכל סניפי סטימצקי באיזור המרכז, ושאלתי את כולם על הספרים.... התגובה הייתה זהה....

ק מ י

New member
תשובה!!!!!

אין להשיג בארץ את הסרט להגיע לשם!!!!!!!!!!!!!!! יש אותו רק באמריקה!!! ואולי גם בקנדה ובאוסרליה !!!! הדרך היחידה שלך לקנות את הסרט בלי לזוז מהארץ היא להקנות אותו מהאינטרנט!!!!!!! כמו שאני עשיתי...... ואת הספרים: סטימצקי קניון איילון!

omer wild

New member
לקמי !!!

אז תקשיבי כי את לא מעודכנת ! לפחות שני אנשים אמרו פה בפורופ שאשפר להשכיר את הסרט ב-DVD אחד אמר שיש בת"א והוא כבר השכיר אותו ! ואחד אמר שיש בהרצליה !

karin agajany

New member
האמת...

שיש האקרים שלוקחים את המספר של הכרטיס ומבזבזים כסף, אבל כשאמא שלי קנתה לי ליום-הולדת, היא לא ידעה ולקחה סיכון, ולא קרה כלום, בגלל זה היא גם קנתה את להגיע לשם! אני עוד הפעם ישים לכם קישור לאתר ונראה לי שהפעם זה יצליח!

omer wild

New member
ניסיתי לחפש את הסרט

איפה שיש חיפוש והוא לא מצא את הסרט ...את מצאת אותו דרך האינטרנט ?!

omarykate

New member
אני קניתי אותם

בסטימצקי בקניון רמת אביב, ובסטימצקי בקניון איילון ברמת גן

למעלה