כנראה ביום רביעי אני נוסעת עם אבא שלי לחפש את הסרט "להגיע לשם" מי שקנה או השכיר אותו יכול להגיד איפה ?! ומי שקנה את הספרים שיגיד לי גם בבקשה באיזה סניף של סטימצקי או עיר הוא קנה ?! תודה רבה...
שם אבל יש לי את הספרים דודה שלי החמודה קנתה לי אותם בהפתעה ביום שבת!!! חשבתי שאת קנית שם...בגלל זה אמרתי נ.ב את יכולה במקום לכתוב לסקובי דו פשוט לליהי ואני אבין
גם כשאני הייתי שם לא ידעו על מה אני מדברת, יותר מזה.... גם עשו לי "מהההההההההההההההה?!" כאילו אני מחורפנת... חבל לכם על המאמץ, כי צלצלתי לכל סניפי סטימצקי באיזור המרכז, ושאלתי את כולם על הספרים.... התגובה הייתה זהה....
אין להשיג בארץ את הסרט להגיע לשם!!!!!!!!!!!!!!! יש אותו רק באמריקה!!! ואולי גם בקנדה ובאוסרליה !!!! הדרך היחידה שלך לקנות את הסרט בלי לזוז מהארץ היא להקנות אותו מהאינטרנט!!!!!!! כמו שאני עשיתי...... ואת הספרים: סטימצקי קניון איילון!
שיש האקרים שלוקחים את המספר של הכרטיס ומבזבזים כסף, אבל כשאמא שלי קנתה לי ליום-הולדת, היא לא ידעה ולקחה סיכון, ולא קרה כלום, בגלל זה היא גם קנתה את להגיע לשם! אני עוד הפעם ישים לכם קישור לאתר ונראה לי שהפעם זה יצליח!