שאלה חשובה ביותר!

JALULA2

New member
שאלה חשובה ביותר!

אני חייבת לציין ששאלתי אותה לא פעם ועדיין לא ענו לי על זה (אני חושבת...)! השיר "אברום בורג" הוא של שייגעצ?????? זה די חשוב ודחוף!

גוטשה

New member
האמת

שכבר עניתי לך פעם. כן השיר של שייגעצ (או של טיטי. לא בטוחה)

h e n y

New member
זה של שייגעצ..

ממ זה אחד השירים שלא נכללים בדיסקים...

בצה17

New member
נצל"ש - בקשר להופעה ב27...

אני רוצה להבין משהו, הם עושים הופעה של השירים של הדיסק השלישי ל"ג בעומר??? מה אין להם חברים לעשות איתם מדורה או משהו כזה???? אני רוצה ללכת אבל זה ל"ג בעומר..
אוףף

Hezi The One

New member
זה לא...מדורות עושים יום לפני...

כאילו גם אם ל"ג בעומר היה יוצא על התאריך הזה (יוותר נכון ערב ל"ג בעומר) אסור לעשות כי אסור להבעיר אש בשישי ועוד שטויות כאלה של הדת

בצה17

New member
נצל"ש- לכל חברי הפורום!

אני יודעת שיש פה חברים מהפורום הרישמי וחלק שסתם קוראים שמה ומתעדכנים(כמוני) אבל אני מאמינה שיש כאלה גם שלא... לפני הרבה זמן למי שזכור כתבה פה אחת שטענה ששיגעצ התמסחרו! עכשיו אני רואה שהדעה הזאת קיימת עדיין בקרב אנשים ומעולם בדיון שניהלנו פה לא נמצאה תשובה וגם לא נשמעה תשובה מנקודת מבט חשובה(מצד הנתקפים) - מחברי הלהקה... טוב אז רק רציתי להביא לתשומת ליבכם, שהדיון הועלה גם בפורום הרישמי ויובל הגיב עליו... וכדיי מאוד לקרוא את מה שהוא רשם! אולי אם מבינים את נקודת המבט שלו אפשר יותר להבין מה הביא לשינוי בלהקה ולמה הוא דווקא כן טוב! ותתפלאו לגלות- יובל החליט לגלות שמה צד מאוד בוגר ולא סנובי (הראה אכפתיות למעריצים שלו) וענה תשובה בוגרת וחכמה מאוד! אני לא אומרת את זה כי זה יובל אלא כי הוא באמת ענה יפה..!

dsol

New member
הוא ממש ענה בצורה יפה ונכונה

הופתעתי לטובה ממנו יש לו גם צד בוגר יותר שצריך הוא ענה יפה ולעניין ואני אומר שגם לי הוא ענה על כמה שאלות שלא הייתי בטוח בהם

sapirpir

New member
הוא צודק

אני באמת לא מבינה למה אומרים שהם התמסחרו..! זה לא שהם מופיעים באיז פרסומות וכאלה..

למעלה