שאלה חשובה ביותר!!! איזה שירים כדאי לי להוריד ??? בהקשר לזינה כמובן!!!!
L lucy 2000 New member 9/10/01 #1 שאלה חשובה ביותר!!! איזה שירים כדאי לי להוריד ??? בהקשר לזינה כמובן!!!!
N *neta* New member 9/10/01 #2 ה-כ-ל!! ../images/Emo13.gif טוב נו אולי לא הכל....אבל יש מלא שירים של זינה שאפשר להוריד (הרוב מbitter suite ו-lyre lyre) את מורידה מkazaa?
ה-כ-ל!! ../images/Emo13.gif טוב נו אולי לא הכל....אבל יש מלא שירים של זינה שאפשר להוריד (הרוב מbitter suite ו-lyre lyre) את מורידה מkazaa?
S shiri_b New member 9/10/01 #4 יש המון!! we can work it out אבל שימי שזה לא של הביטלס.. ומביטר סויט ו.. בעצם הכל
L lucy 2000 New member 9/10/01 #12 אני.. דווקא די מצליחה להוריד את השירים... אני רק מנסה עכשיו להוריד את" sister r doing it 4 themself" אבל אני מנסה את זה רק בביצוע של זינה.......
אני.. דווקא די מצליחה להוריד את השירים... אני רק מנסה עכשיו להוריד את" sister r doing it 4 themself" אבל אני מנסה את זה רק בביצוע של זינה.......
N *neta* New member 9/10/01 #13 תנסי לכתוב......... תחפשי בקזה xena-[lyre,lyre]-sister are it for themselves
L lucy 2000 New member 10/10/01 #16 יש שיר... בביטר סויט שהוא כל כך מדהים ואין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא ממש מדהים והורדתי אותו - נראה לי שזה השיר האחרון שמדבר על זה שהם לא ניחשו מה הן מרגישות
יש שיר... בביטר סויט שהוא כל כך מדהים ואין לי מושג איך קוראים לו אבל הוא ממש מדהים והורדתי אותו - נראה לי שזה השיר האחרון שמדבר על זה שהם לא ניחשו מה הן מרגישות
ש שלומית1 New member 10/10/01 #18 יש עוד שיר מאד יפה של לוסי קוראים לו what do i do ןהיא שרה אותו לגבריאל שווה להוריד
D Dafi the Mighty New member 10/10/01 #19 זה מהסרט המצוייר... נורא משעשע. כשגבריאל הופכת לציפור, והאלים גם הופכים לכל מיני חיות...