שאלה חשובה בנוגע לסמים קלים

koosit 89

New member
שאלה חשובה בנוגע לסמים קלים

תגידו בנושא הגראס נכון שכולנו יודעים שאיןדבר כזה חמר מרוסס אבל איך אני יודעת כמה זה פחות מרוסס?..

מרגישים לפי הטעם

כשאתה מעשן אתה מרגיש אם זה מרוסס אוו לא לפעמים אם הוא מאוד מאוד מרוסס אתה עלול לראות על הפרחים עצמם נקודות לבנות מהריסוס אוו שיהיה לו ריח חזק מהריסוס

the use

New member
what?

איך אפשר גם לדעת שאין דבר כזה מרוסס וגם ךדעת מה זה מרוסס פחות? קשה הא.. בכל אופן.. אני נתקלתי פעם אחת ב"חומר" מרוסס. הוא היה דביק קצת... כהה מדי, היה לא טעם נוראי, ויום אחרי זה הקאתי את נשמתי המסכנה. נ.ב תפסיקו לקרוא לגנג´ה היפיפיה שלנו "חומר". מילא גראס (ככה שוטרים קוראים לזה).. אבל חומר? מה עובר עליכם? אימרו גנג´ה ויהיה טוב

flashdani21

New member
בקשר לריסוס

יצא לי כמה פעמים לעשן גראס מרוסס בפעם אחד הקאתי את הנשמה שלי גם בגלל זה ותאמין לי שאתה כבר מזהה מתי זה מרוסס ומתי לא גם לפי הטעם גם לפי הריח וגם לפי המראה של הפרחים שבאמת לפעמים יהיו עליהם נקודות לבנות כאלה אבל לרוב אין נקודות אפילו אם הוא מרוסס ולכן צריך פשוט לזהות לפני טעם וריח... בדרך כלל הריסוס לא משפיע הרבה על האפקט של הסוטול אבל לפעמים זה באמת גורם להקאות ויש מיקרים שזה רק מחזק את הסטלה..

מאוד לא נכון

מרססים עם חומרי הדברה לצמחים,נגד מזיקים לצמחים. לא שהחומרים האלו פחות מזיקים מכל הK למיניהם,ואל תשכחו שכשמעשנים את הגראס,מעשנים את חומרי הריסוס גם,והחומר לא עושה טוב לגוף.

למעלה