שאלה חשובה בנושא "שירותים מיוחדים"

יד ע

New member
שאלה חשובה בנושא "שירותים מיוחדים"

הוזמנתי לועדה רפואית בקשר לבקשתי לקבל קצבת שירותים מיוחדים בהזמנה נאמר לי שאני מוזמנת לשני רופאים שונים, אורטופד וניאורולוג. אני כל כך מתרגשת מבדיקות אלו, שמה לא יאשרו לי את הקצבה, ולמרות שמצבי הרפואי היתדרדר מאז הועדה הקודמת (לפני שנתיים) שהקצבה לא אושרה לי אז. כיצד עלי לנהוג בכדי שהקצבה תאושר לי? אשמח לקבל תגובות ועיצות.

יד ע

לא להתרגש !!!!! להיות הכי שאנן/נית שאפשר. להכין רשימה של הליקויים שבגללם יש צורך ב-שירותים מיוחדים. את הרשימה מכינים בשלושה עותקים ומוסרים לוועדה שזמנה קצר ואיננה מאפשרת כמעט לדבר. הרשימה נכנסת לפרוטוקול כחלק בלתי נפרד מהוועדה. דוגמאות לקשיי יום יום: קושי ברחצה, הלבשה כולל נעלים, שריכת שרוכים או כפתור כפתורים או רכיסת רוכסן. קושי בנקיון אישי לאחר ביקור בשירותים. קושי באחזקת הבית, נקיון הבית כולל אמבטיה נמוכה, מאחורי השירותים, פינות ואלו מעט דוגמאות. החלפת חורף קיץ, חיתוך ירקות ופירות או אחר, בישול ועוד. קושי בהרמת משא קטן. הפלת חפצים, קושי בהליכה, הרטבה, ירידה בזיכרון, ועוד נושאים דומים. הרשימה ארוכה. חשוב: השקר הטוב ביותר זו האמת! הרישום צריך להיות על פי הצרכים בהם מתקשים כל אחד אישית. בהצלחה.

למעלה