שאלה חשובה בקשר לחמ``ן

balcony

New member
שאלה חשובה בקשר לחמ``ן

טוב, לפני כמה זמן הגיש המד``ן את שמיח לחיל המודיעין בבקשה לאיתור או משהו בסגנון. אתמול קיבלתי מעטפה שכתוב עליה איתור חמ``ן ובתוכה מכתב מוזר משהו... ולהלן הציטוט: הנדון: קוד אישי לשימוש במערכת המענה הקולי 1.בהמשך לפנייתך, הקוד האישי שלך.... 2. נא הקפד לשמור את הקוד להמשך שימושך במערכת מה אני אמורה להבין מזה? זה כל מה שהיה כתוב... האם אני מאותרת?.?

kirail

New member
זה אומר ש..

את מאותרת, אבל זה לא אומר שעברת שלב כלשהו או התקבלת. זה אומר, שיזמנו אותך בקרוב למבחן זה או אחר. הקוד ישמש אותך כדי לברר באמצעות הטלפון איךו מבחנים וראינות עשית וכו` בהצלחה!

כן

אם קיבלת קוד סודי, אז את מאותרת. תתקשרי למספר הטלפון 6092550-03, תקישי מס` ת.ז. ואת הקוד הסודי, תשוטטי קצת במערכת ותראי למה את מועמדת, אם בכלל. משם גם תוכלי לדבר עם נציג יחידת האיתור של חמ``ן.

balcony

New member
המממ. התקשרתי ו

זה בדיוק העניין- התקשרתי ואמרו לי שאני לא מועמדת לכלום או משהו בסגנטון- אז למה לשלוח לי קוד לשימוש במערכת??

rayman

New member
OKAY, פיתרון סופי ומוחלט:

כאחד ששוטט רבות במערכת חמ``ן, הטלפון הנ``ל (ההקלטה - 03-609...) לא עוזר בגרוש. מה שאת צריכה לעשות כדי לברר אם את בכלל רשומה ברשימותיהם של האחראים על האיתור לחילי המודיעין, הוא להתקשר ל: 5695582-03, או 5695096-03, ולדבר עם מישהו אנושי בצידו השני של הקו! לעזרה - פני ב-E-MAIL או ב-ICQ: 16029760! בהצלחה!

למעלה