שאלה חשובה בקשר למנילה בנות

balcony

New member
שאלה חשובה בקשר למנילה בנות

טוב, קודם קצת רקע: אני ביב` ויש לי קב``א 56 100%. למרות זאת קיבלתי אתמול מנילה מעוררת רחמים שכללה תפקידים מינימלים ובסה``כ על הפנים. שמעתי פעם שאנשים מאותרי מודיעין מקבלים מנילות גרועות לעמ נת שילכו למודיעין האם זה נכון??? אני עד היום לא קיבלית אף זימון פרט למנילה כי הצו הראשון שלי היה מאוחר ובדיוק פיספסתי שימונים לחמ``ן תלפיות וכו` אשמח לתשובה והסבר מהיר- תודה רבה מראש

iggy

New member
גם אני קיבלתי אתמול,

המנילה שלי הייתה ממש על הפנים, רק 4 אשכולות למרות שאני יודעת שיש לי קב``א גבוהה כי היו לי כמה תפקידי קצונה. בכל אופן, קיבלתי כמה תפקידים שניראים לי מעניינים כמו חיילת מוסד, רכזת מתגייסים ושרטטת תעופתית. בניגוד לשאר הפעמים שכתבתי כאן, אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה כל תפקיד ומה צריך כדי להתקבל אליו. תודה,שלום

dominik

New member
אני לא מומחית, אבל..

לא נראה לי שקבלת מני``לה גרועה בגלל שאת מאותרת מודיעין- הרי אמרת בעצמך שאת לא מועמדת ל``חמ``ן תלפיות`` וכל שאר החמ``נים הם-למיטב ידיעתי- נכללים במני``לה. יכול להיות שקיבלת קד``צים גרועים כי נגמרו להם התפקידים הטובים- הם הרי מתחילים את תהליכי המיון בתחילת השנה. בכל מקרה- תשמחי שבכלל קיבלת מנילה. אני הייתי בצו ראשון בספטמבר ואני עדיין מחכה.

balcony

New member
מהם תפקידי קצונה? לא נראה לי

שהסיבה היא ``שנגמרו להם התפקידים``.. זה ממש לא נשמע לי הגיוני, בכל מקרה יש לי קשרים במודיעין אז יבררו לי. בהצלה לשתיכן ותודה על התגובה

למעלה