שאלה חשובה בקשר לשתיית אלכוהול ועוד

lSanchezl

New member
שאלה חשובה בקשר לשתיית אלכוהול ועוד

אני אמור לנסוע לבקר את חברי בלוס אנג'לס בעוד כ 3 חודשים, ואז ימלאו לי כבר 18. לפי מה שהבנתי אסור לי לשתות אלכוהול מתחת ל21 (אגב יש מקומות שמותר??) מה יקרה אם יתפסו אותי.. למרות שברור שיש הרבה תשובות לזה.. יש סיכוי שיסלקו אותי משם? האם מותר לפי החוק שאני ישב בכלא על זה? ומה העונש בכללי? אה ועוד משהו.... אני ממש ממש יודה למי שיענה לי כמה זמן יקח לי משליחת טופס בקשה לויזת תייר (שאני שולח השבוע) לקבלת הויזה, וכמה זמן אני יכול לשהות בארה"ב????? (ניסיתי להבין את זה 1000 פעם וכל פעם עונים לי משהו אחר) ולפי מה חותמים לי לכמה זמן מותר לי לשהות שם? כי אני מעדיף כמה שיותר.. בתודה מראש.....

יובית

New member
סלח לי רגע......

אתה עוד לא בן 18 וכבר עם בעיית אלכוהול? ומה קורה כאן..? באופן חוקי לא ימכרו לך אלכוהול בלי ID שיסגיר את גילך ורצוי מעל 21. והיה אם קניתי בצורה לא חוקית שיכולה להיות דרך אדם שלישי למשל, הצלחת. מה העונש שתקבל אם יתפסו אותך?....אין לי תשובה לזה. רק תגיד לי מתי אתה מגיע (כי ניראה לי שאתה לחוץ לקבל את הויזה) כדי שאוכל לישמור את ילדיי בבית במידה ואתה תיהיה ליד ההגה.

לא, תשובה של אמא אחראית

בפורום הזה לא נענה על שאלות שמסייעות לעבור על החוק. כל תשובה כזאת תימחק.

17205

New member
שאלה קשה

העונש שתקבל תלוי בשטויות שתעשה אחרי שתשתכר, סביר שאם תישאר בבית ורק תקיא ותלכך את השטיח לא יכניסו אותך לכלא, מצד שני באם יתפסו אותך נונג בשכרות בגיל כזה צעיר יכול להיות שזה יהיה ביקורך האחרון בארץ האפשרות הבלתי מוגבלות בעשר שנים הקרובות. כמו שיובית רמזה לך, כדי לך לטפל קודם בבעית השתיה שלך ואחר כך לטייל בעולם, עיקר האיסור הוא על מכירת אלכוהולף מותר להורים לתת לילדים שלהם לשתותת יין בקידוש של יום ששי וגם בברית מילה. השאלה העיקרית זה כמה שטויות אתה תעשה אחרי שתשתכר,

doronf65

New member
מנהל
לגבי הויזה

זמן קבלת דרכון בחזרה עם הויזה: שבוע בערך. הויזה היא אישור כניסה, לא שהייה. בכל כניסה תקבל מחדש אישור שהייה שאומר לך מתי אתה חייב לצאת. הזמן הזה הוא לפי "מה שבא" לפקיד ההגירה באותו רגע. אם אתה נראה נורמלי וללא בעיות זה בד"כ 3-6 חודשים. אם השתכרת למשל בטיסה הוא עלול לתת לך זמן קצר או בכלל לא. אז תהיה ילד טוב! :) דורון

למעלה