שאלה חשובה! (התבלבתי לחלוטין)

yasminale

New member
שאלה חשובה! (התבלבתי לחלוטין)

(מצטערת על ההודעה החדשה, אבל הייתי חייבת!) היום נגמרת העונה הראשונה של מגרש ביתי בשידורים חוזרים.. וכלם אמרו שיהיו שידורים חוזרים של OC אחרי מגרש ביתי.. אז למה לעזאזל כתוב שמחר, בשעה 22:45, יהיה הרווק 6!?!?!?!?!?!? רוצים OC!! O C !

yasminale

New member
מתי יקלטו ב-yes ש...

פגישת מחזור זו תוכנית גרועההההההההה!!! היא לא הייתה טובה בעונה ה-1!! היא לא הייתה טובה גם ב-2!! אז בטח ובטח שהיא לא טובה גם ב-3!!! והרווק?? נמאססססססססססססססס!!! דיי!! רוצים OC!!!

Aviad1987

New member
יש או סי. כמה עוד את רוצה? ../images/Emo13.gif

פגישת מחזור נגמרה, ויש אנשים שחשבו שהיא טובה (אני לא ביניהם). והרווק, למרות הסקפטיות ולמרות שאני לא מאמין על עצמי, מוצאת איך לחדש ולעניין כל עונה.

barlapid1991

New member
משהו דחוף על מגרש ביתי ואתר מדהים

תגידו מישהו יודע מתי יתחילו השידורים החוזרים של העונה השנייה של מגרש ביתי??? זה ממש ממש דחוף!! אה ודרך אגב כנסו לאתר הזה וידאו מדהים http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?584334 בר

אוף =\

ויהיה שידור חוזר של העונה השנייה של מגרש ביתי? בעצם היא הסתיימה בכלל?

TheCharm

New member
זה ממש מגעיל

פשע מן העבר? שמו. סמולוויל? שמו. מגרש ביתי? שמו. ולמה OC מקבלת יחס שונה ומופלה? יקי בעצמו אמר שהשידורים החוזרים יתחילו ב-27.7. אז מה לעזאזל השתנה ולמה זה היה חייב ליפול דווקא על הOC?

זה לא כזה נורא...

הרי סדרות ריאלטי מונות מעט פרקים,ובמקרה שלנו הרווק 6 מונה לא יותר מ-10 פרקים,ופגישת מחזור מונה כ 6 פרקים. מקסימום עוד שבוע וחצי או שבועיים.

TheCharm

New member
הלוואי,

אבל זה יוצא קצת יותר מ-3 שבועות. חיכינו מספיק, בצורה הכי לא מוצדקת בעולם, וזה לא משנה שהריאלטי קצר, אני פשוט לא מבין למה את 3 סדרות הדרמה הראשונות שמו ככה, ברצף ואת OC הפרידו (בצורה שלילית כמובן)

yasminale

New member
נכון!! אמרו בוודאות

ש-OC יעלו אחרי מגרש ביתי!! בכל פעם ששאלו!! ופתאום שינו את זה! וזה מעצבןןן!

yasminale

New member
אם תעשה חישוב

אתה תראה שפגישת מחזור זה שבוע, אולי יותר, והרווק זה בערך שבועיים. אז, שבוע וחצי? לא. ממש לא.

TheCharm

New member
שלא נדבר על זה ש

אנחנו לא יודעים בביטחון אם הOC יגיע אחרי פגישת מחזור.

למעלה