שאלה חשובה ובעיה

ollivia1

New member
שאלה חשובה ובעיה

לפני כשבועיים קיבלתי את האקווריום הפנורמי גודל מטר שרכשתי יש פה הכל כגון פילטר,חימום,וכו... עכשיו לפני האקווריום הזה קניתי 4 דגי זהב ושמתי אותם באקווריום עגול קטן עכשיו ברגע שקיבלתי את הפנורמי הכנסתי אותם ביחד עם הדגים החדשים לאקווריום הגדול ושם יש חימום מה לעשות? אני הבנתי שדגי זהב הם דגים קרים ולא צריכים חימום למרות שהם בגדול עם חימום ודווקה מיסתדרים ביחד מצויין מה לעשות. לא הייתי רוצה להוציא אותם לאקווריום הקטן כדי שיסבלו מה לעשות. והאם חייב שיהיה חימום או שאפשר בלי מה לעשות? תודה אוליברה

Suikun

New member
דגי זהב

כמו שאמרת, דגי זהב הם דגי מים קרים. אפשר להשוות זאת לדגים טרופיים (כגון טטרות למיניהן) שמגדלים בדגי מים קרים. דגי הזהב יחיו, כל עוד הטמפרטורה תהיה יציבה ולא מוגזמת מבחינת חום (28-30) אבל זה יקצר להם את החיים, מחליש אותם, ואני לא בטוח אם זה נעים להם. אבל, זה יותר טוב מלשים אותם בצנצנת..

duel

New member
יותר מזה

דגי זהב "עטופים" בשכבה שומנית ש"מעשירה" את מי האקווריום בשומן - וזה לא טוב לדגים האחרים לך - אז לא רק שהדגי זהב סובלים אלא גם הדגים הטרופיים. ורק הערונת, טמפרטורה של 28 מעלות ממש אבל ממש לא מתאימה לדגי זהב. הוצא אותם משם ועשה חסד עם כל הדגים שלך.

22אורית

New member
דגי זהב בטמפ' גבוהות

ניתן להחזיק דגי זהב בטמםרטורה של 25 מעלות אך צריך להגביר להם את כמות החמצן באקוריום.

למעלה