שאלה חשובה (וגם בשמה של חברה)...

F L O P P Y

New member
שאלה חשובה (וגם בשמה של חברה)...

כפי שאולי הצלחתם להבין ממספר הודעות קודמות שלי, אני מתחילה לאט לאט להיות טבעונית (אסור לי בבת אחת, בגלל תת משקל, אנמיה ושאר ירקות), והשאלה הנוכחית שלי היא: האם את הקציצות של "טבעול" מכינים עם ביים רגילות או אורגניות? תודה לכולם, אתם נפלאים!!!
 

Neta558

New member
ביצים רגילות לדעתי..

אין שום סיבה שהם ישתמשו בביצים אורגניות, ואם הם היו עושים את זה הם היו טורחים לפרסם את זה באופן בולט על המוצרים כקידום מחירות. ממליצה פשוט על הקציצות של טופוטבע שהן בלי ביצים כלל. במילא מעט רכיבי הביצה שבטבעול אינם משנים באופן מהותי את ערכו התזונתי... נטע (למה טבעול מתחרז עם גבעול?)
 

F L O P P Y

New member
אוי לא...../images/Emo7.gif

מוצרי "טופוטבע", אם להיות בוטה, מצטיינים בטעם זוועתי ובמרקם צמיגי למדי. זה לא פייר...
 

Neta558

New member
מה?? הם יאמי לגמרי! (+הצעות)

קודם כל, אני מוחה! (תמיד מתחילים מהאקשן). טופוטבע זה יאמי. אם הם זוועתיים וצמיגיים, אולי דחפת אותם בטעות למיקרוגל, תבדקי
זה הזמן להזכיר ש: לא מכינים אוכל במיקרוגל-לא מכינים אוכל במיקרוגל-לא מכינים אוכל במיקרוגל שננו כל יום לפני השינה
בכל מקרה, צריך לשים לב שהנקניקיות שלהם עכשיו הן לא טבעוניות, כי הם טיפשים. (לא מצאתי סיבה אחרת, אתם מוזמנים להאיר את עיני עם אחת). לטבעול יש גם כמה מוצרים ללא ביצים. בינתיים אני מצאתי רק את חטפי הכרובים וחטיפי הברוקולי. טעמתי את חטיפי הכרובית, והם לא להיט רציני. לקחו כרובית, עטפו בשומן צמחי כלשהו והדביקו לזה פירורי לחם. עכשיו שמים בתנור ואוכלים... אה, שיהיה. אם באמת אין מה לאכול, זה לא רע, אבל אין בזה יותר מדי טעם... וההצעה הטובה ביותר - ללמוד לבשל... מי צריך את טבעול? סתם חברה גדולה-מגעילה-שותפה בתעשית הבשר-מנצלת תרנגולות-מתעללת בפרות-לא נחמדה כל כך-וכאלה...
נטע (למה זוגלובק לא מתחרז עם גבעול?)
 

F L O P P Y

New member
יאמי כמו רגל קרושה...../images/Emo3.gif

לא מכינה אוכל במיקרוגל (למרות שזה הדבר היחיד במטבח שאני יכולה להתקרב אליו בלי להוות סכנה לסביבתי). אבל ניסיתי לטגן המבורגר של טופוטבע, ויצא נורא. WHAT CAN I DO????????????
 

guruyaya

New member
אגודת ידידי המקרו גל

אני נאלץ להביע את מחאתי. לא כל אוכל ניתן להכין במיקרוגל, אבל אורז יוצא מצויין, הוא נהדר לחימום ירקות, ניתן להכין בו תפוחי אדמה בשלל צורות וצבעים, והם יוצאים טעימים בטירוף. תאורטית (טרם נוסה), ניתן לחמם בו כרובית לשם ריכוך לפני טיגון. ניתן לחמם בו חלב, ואפילו לפסטר אותו. אבל מי אוכל חלב בימנו? כרגע נעשים נסיונות פיתוח בתחום הטופו, אשר יפורסמו ביום שבו אני אחליט לקנות לעצמי טופו. מה שלא שמים שם, זה אוכל מעובד למינהו (קרי טבעול \ זוגולובק טבע), לחמים למינהם ופיצוחים. בשבילם הומצא הטוסטר אובן, שהוא כלי בישול נהדר לא פחות: קנה טוסטר אובן וזכה באושר. נ.ב. בכדי לגרום לנטע ריגשי אשמה כבדים, אציין כי בשר לעולם לא יוצא טעים במיקרו. את הכפשת את משתף הפעולה החשוב ביותר שלנו כיום.
 

Veggie John

New member
../images/Emo70.gif חשיפה ראשונה ../images/Emo70.gif

מוצרי טופו טבע עשויים למעשה מסוליות של נעליים. לא מומלץ לכל בעלי חוש הטעם המינימלי לדורותיהם.
 

sleeping sun

New member
כנראה שרק אני אוהבת את המרקם הצמיגי

שלהם. הממ. כולם אמרו לי שיש לי טעם מוזר, אבל חשבתי שזה רק בגלל שהם קניבלנים שלא יודעים מה טוב בשבילהם. נו, טוב. אני דווקא כן משתמשת במיקרוגל, מהסיבה הפשוטה שאין לי טוסטר אובן בבית, ודווקא נורא נהנת מהצמיגיות של הקציצות טופו. ועל השניצל טופו אין בכלל על מה לדבר - הוא מצויין! רות, סוף.
 
את לא היחידה.

גם אני מאוד אוהבת חלק ממוצרי טופו טבע. השניצלים שלהם מעולים, במיוחד זה עם התירס, וגם הנקניקיות.
 

f rat1

New member
../images/Emo45.gifגם אני! גם אני!

האמת, הקציצות שלהם ממש ממש נוראיות, אבל כל השניצלים והחטיפים למיניהם, ממש טעימים!!! אכלתי אותם גם לפני שהייתי טבעונית, והאחיות שלי (שאוכלות בשר מכל סוגיו
) גם אוהבות את רב הסוגים, אז די להשמצות!
 
למעלה