שאלה חשובה ודחופה...

• פותח הנושא RVR
  • פורסם בתאריך

RVR

New member
שאלה חשובה ודחופה...

לאחר אישורי ההזמנות יש לנו כ-380 אורחים. כמה להודיע לגן שבאים..יש לנו 10% רזרבה.. מה לעשות?

שמופית

New member
יש לכם אורחים בסימני שאלה ?

הכוונה לכאלה מתנדנדים שלא יודעים אם כן או לא. כי צריך לחשב גם אותם (לפחות חצי להחשיב כ-כן באים). ולהגיד לגן את מספר האנשים פחות הרזרבה. האמת היא שאנחנו ממש התלבטנו כמוך, וישבנו עם הבעלים של הגן ואמרנו לו בדיוק את ההתלבטות - לא יודעים איך לחשב את ה 10%.... והוא פשוט הציע לנו 3 אפשרויות שונות ומתוכן בחרנו. בהצלחה !

שירי71

New member
קודם כל תבדקו כמה ימים לפני האירוע

כלומר לא להסתמך על האישורים המוקדמים לבדוק שוב ושוב כדי שלא תפלו. ולתת מספר שאם תוסיפו לו 10 אחוז תגיעו למס שאישרו לכם סופי. קחו בחשבון כמה ילדים יש והאם יש כאלה שלא צריך להם מקומות כמו תינוקות בעגלה וכאלה וחבל להוציא על זה מקום וכסא שעולה מאד יקר.

RVR

New member
יש לנו 370 אורחים שבדקנו והם אישרו

שהם באים .ועוד 10 בערך בסימן שאלה. האם להזמין 350 +רזרבה או להזמין 330 רזרבה מתוך ידיעה שחלק שאישרו בכל זאת לא יבואו.?

שמופית

New member
אוף, איך מוכרת לי ההתלבטות הזו...

אני חושבת שעדיף תמיד להזמין טיפה יותר. עדיף שיהיה עודף מאשר שיחסר, וזה לא שזורקים את זה. את כל המנות שנשארו אתם מקבלים הביתה (אתם וההורים)...

ענתש

New member
להזהר עם זה...

אנחנו הזמנו 400 איש. אמרו לנו שבדר כלל מגיעים 80% מהאורחים (שזה 320). הגיעו בדיוק 387 אורחים (בעל הגן היה נחמד ומינה מישהו שיספור ביחד עם גיסתי את האנשים וחייב אותנו לפי אנשים, לא לפי שולחנות. בגלל זה אני יודעת). בקיצור - לא להאמין לסטטיסטיקות ולהתעקש (במיוחד אחרי מה שמשלמים למקומות כאלו) לספור אנשים ולא שולחנות, ולשלם בהתאם !

הילית*

New member
תני לי להיזכר מה אנחנו עשינו...

תזמינו 345 מקומות. מנסיון של הגן שלנו 10% מהמאשרים תמיד לא מגיעים ובמילא יש רזרבה אצלנו לא הגיעו 8% (היו הפתעות של כאלו שחשבנו שלא יגיעו והגיעו). בסופו של דבר שילמנו על 20 מנות רזרביות משום שעשינו סידורי ישיבה ונתפתחו הרזרבות .

רפוש

New member
תזמיני 330 מנות

הכי בטוח להמר על מעט ישנם מיקרים שאפילו אנשים שמאשרים לא מגיעים ביום הארוע 10 אנשים אצלנו אמרו בודאות שיגיעו ולא הגיעו מזלנו שהיו אלו ה-10 היחידים... אנחנו הזמנו 420 איש וסגרנו לפי 350+60 רזרבה בפועל הגיעו 390 איש מתוך ה-400 הבטוחים הלוואי ויגיעו אצלכם כולם מזל טוב רפי

למעלה