שאלה חשובה ודחופה!!!

שאלה חשובה ודחופה!!!

בגיל 3 חודשים, מאיזה מעלה, נחשב אצל תינוק חום? ניתאי העלה חום ל 38.1, האם עליי לקחת אותו לבי"ח? תענו לי דחוף

odeia

New member
פנינה איפה מדדת לו? בכל מקרה

לא חייבים לרוץ לבי"ח מספיק לתת אקמול בתור התחלה. איזה עוד סימנים הוא משדר? שיעול? נזלת? מה עוד קורה? אם צריך תתקשרי אלי

בישבן

יש לי פשוט טראומה מתומר, חטפה דלקת קרום המוח בגיל חודש וחצי ואני מפחדת... הוא בכה היום המון, אבל החום התחיל רק עכשיו

יש מוקד מידע 24 שעות ביממה

לחברי קופ"ח כללית. 1-700-707-700 בטח יש גם בקופות החולים האחרות. תרגישו טוב

מאיה10

New member
בכל מקרה כדאי להמנע ממיון אם

לא חייבים שזה אומר חום יותר גבוה, סביבות 40 אני חושבת. עדיך להזמין רופא הביתה דרך המוקד של קופת החולים. אנחנו היינו פעם אחת במיון והחוויה המפוקפקת מאוד הספיקה לנו כדי למצות את כל האופציות קודם. שוב, באמת כדאי להתייעץ אם החום ואי השקט ממשיכים. תהיו בריאים!!

מיכל153

New member
תוספת על הקודמים לי : 38.5 נחשב חום

היי אבל נורא תלוי בתופעות : ילד אפטי, פרכוסים ויש גדולים ממני שיסבירו יותר טוב. ביי מיכל153

פנינה, לי אמרו שמ-38.2 זה נחשב

לחום אצל תינוק, הואיל ולתינוקות יש חום נורמלי גבוה יותר מאשר אצל מבוגרים - עד 38 זה לא חום, ומ-38.2 ומעלה צריך להתייחס לזה כאל חום, לא גבוה במיוחד. בכל מקרה תבדקי תמיד גם את התגובות של הילד ותלכי לפי זה. מיה

1ענבל

New member
ניתאי בכה בזמן מדידת החום?

אם כן, אז בכי מעלה חום כבחצי מעלה, בזמן ידידה בישבן. בכלל חום כזה לתינוק במדידה בישבן, לדברי הרופא, הוא לא חום גבוה. תרגישו טוב וכמובן רצוי להתיעץ עם רופא.

לאה_מ

New member
למיטב ידיעתי רק עד גיל חודשיים

חייבים לבוא למיון עם כל חום. אני בכלל לא מורידה חום של פחות מ-38.5, אבל זה מאד תלוי בילד. את יכולה לעשות לו קצת קומפרסים פושרים או להוריד עם אקמולי. אם אין שום דבר אחר, הייתי נמנעת ממיון. זה נראה לי מקום "אידאלי" לתפוס כל מיני מחלות של אחרים. תהיו בריאים.

zimes

New member
בד"כ לא.

תנסי להוריד עם אמבטיה פושרת (תכנסי אתו יחד, שתוכלי גם לחבק תוך כדי.)

קצת באיחור...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אבל מצורף הסבר רפואי שלפיו ברגע שעוברים את 38 המעלות צריכים לראות רופא...לאו דוקא בבית חולים...

למעלה