שאלה חשובה וטיפה דחופה_>>>

uppercut

New member
שאלה חשובה וטיפה דחופה_>>>

היום אבא שלי טס לניו-יורק טוב נו אתם כבר יודעים על מה אני חושב, אבל פתאום צצה לי שאלה חשובה: אם אני יקנה ת'מיני ונגיד יש לי 6GB של מוזיקה, ואני רוצה להכניס רק את השירים שאני אוהב, איזה דרכים יש לעשות את זה? זה בכלל אפשרי כי אולי מתי שהאיפוד מיני יתחבר הוא ימחק מהמחשב את כל השירים שלא נמצאים עליו...(נגיד בדוגמא ה- 2GB הנותרים כי במיני יש 4GB) ואני לא נראה לי ארצה להשתמש בתוכנה אחרת חוץ מהאיטיונז כדי לעשות את זה. אם זה יתברר כלא נוח 99% שאני יקח את ה- 20GB ...

אין איפוד מיני 6גיגה זה 4 גיגה

ובכל מיקרה אם אתה יכול אז תקנה את ה20 גיגה יהיה לך הרבה יותר נוח ואתה גם יכול לאכסן בו חוץ משירים גיבויים וחומר שאתה רוצה להעביר בין מחשבים תחשוב עליו כהרדיסק נייד , יותר מאשר נגן mp3 ובכלל אם יש לך 4 גיגה שירים אז אתה תמלא את ה4 גיגה של המיני

אופס , ההודעה שלך בילבלה אותי

יש לך 6 גיגה ולאיפוד מיני אכן רק 4 גיגה אז עדיין אני בדעה שכדאי לך 20 גיגה בהצלחה

uppercut

New member
תודה אבל_>>

אני ינסה להסביר את עצמי טוב יותר... המוזיקה במחשב שלי מסתכמת ב 6GB הנפח של האיפוד מיני: 4GB 1)איך אני בוחר איזה שירים להכניס למיני מתוך ה6GB? 2)אחרי זה שאני יחבר פעם אחרת את המיני למחשב, והוא מלא עד אפס מקום, עדיין יש 2GB על המחשב שלא על המיני, מה קורה להם? 3)כתבת במאמר "רגע לפני שהולכים לקנות" שאפשר להחליף שירים, "אז אפשר לקנות את המיני או ה20 גיגה ומידי פעם להחליף את השירים באיפוד" -איך בדיוק? סליחה על כל השאלות...

שאלה הגיונית מאוד

למעשה הסינכון הרגיל של רוב המשתמשים באיפוד עם האיטונז הוא אוטומטי גם אני כזה אבל אצלי זה 20 גיגה ויש לי סה"כ 6 גיגה שירים שאר הדברים הם גיבויים וקבצים למחשבים אחרים אופציה שקיימת באיטונז להגדיר שהסינכרון לאיפוד הוא ידני ואז אתה פשוט מעתיק את השירים והאלבומים שאתה רוצה לאיפוד סינכרון אוטומטי לא יוכל לעשות לך סלקציה אם יש לך יותר מהאיכסון של האיפוד אז בשביל זה יש ידנית וככה אתה יכול למחוק ולאכסן שירים חדשים איך שבא לך בהצלחה

uppercut

New member
האיפוד של ה60 אמור להיות קטן_>>

יותר מהדור רביעי עכשיו(ה40 או ה 20)

uppercut

New member
אני מתכוון:

לפי השמועה, החדש עם המסך הצבעוני אמור להיות קטן מנגיד ה 40GB ?

לפי שמועה לא קונים

ונכון לעכשיו כל הסיפור על האיפוד החדש הוא שמועה ז"א שעצם זה שהוא בכלל יהיה עדיין בגדר שמועה כך שגם איך הוא יראה והגודל שלו בשמועה לא הרכזה רישמית של אפל...

weird dust

New member
../images/Emo9.gif

מצטער לספר שאני מעכב את הקניה שלי על פי שמועות וכן לפי שמועות לא קונים רק מחכים להורדת מחיר או דיל טוב יותר. לא מומלץ לעשות כמוני כי בסוף לא קונים כלום.

ashmash

New member
ובכן, לי יש מיני ויותר מ-4 ג'יגה

של שירים. אתה יכול למחוק את כל מה שמופיע ברשימת השירים בITUNES (מה שמכונה LIBRARY) (קונטרול A ואז DELETE) ואז פשוט לגרור את השירים שאתה מעוניין מהיכן שאתה מעוניין לספריה הזו. בסנכרון הבא, השירים שאתה שמת בLIBRARY, יעברו ל-IPOD.

uppercut

New member
אז אם היתה יכול לבחור עכשיו>>>

ipod רגיל עם 20 GB מה היתה בוחר?

ashmash

New member
עשיתי את הבחירה שלי לפני שבועיים

ובחרתי את המיני בגלל הגודל והנוחות הנובעת מכך (וגם כי הוא נראה יותר טוב לטעמי) ובכל מקרה גם אם מבחינת גודל דיסק קשיח למחיר הוא יקר יותר, בתכלס, הוא זול בחמישים דולר... ובכל מקרה, כשחושבים על זה, 4 ג'יגה בייט של מוזיקה זה ה-מ-ו-ן. ואין לי צורך בהארד דיסק נייד.

למעלה