שאלה חשובה ועזרה....

zero500

New member
שאלה חשובה ועזרה....

שלום , מאד נעים להציץ בניסים שקורים פה לפעמים בפורום שלכם ויש מה ללמוד, אני פונה אליכם בתקווה שאולי תוכלי לעזור לי או לכוון אותי, האם בעזרת הסוד (דרכי) אפשר להשלים בין אחים, מדובר בבן 19 ובת 17 הם לא מדברים כשנתיים והדבר מדכא וכואב לי כאמא ,אני פשוט נאכלת ,חשבתי שהזמן יעשה את שלו וכמובן שלא התערבתי , אך על פניו נראה שלא. אנא אולי יש לכם פתרון בעזרת הסוד או בעזרת כל דבר. (יש לציין שהיו המון מריבות בינהם אך זה טבעי שאחים רבים .מפה ולהגיע למצב שבכלל לא לדבר לא מקובל. תודה ושיהיה לכם שבת שלום.

יש לי את אותו מצב בבית

בני בן ה 29 לא מדבר עם אחותו בת ה 13 כבר שנה.ואין מה לעשות

zero500

New member
לסופר נובה

זה לא מנחם וזה עצוב והברוגז המטופש הזה חייב להפסק! זה הופך להרגל , זה מתקבע ובאיזו שום צורה גם נוח (להם) אז ניסיתי, דברתי, לא הולך בדרך הזו ננסה דרכים נוספות, (אמרו לי לעבור עם נר בין החדרים שלהם בעיקר בפינות זה מטהר ומנקה אנרגיות שליליות, עשיתי זאת אך לא עזר, ננסה הלאה לא מתייאשים..........

רותי 11

New member
zero500 יקרה

ראשית נר לא מטהר אנרגיות הוא מתעל אנרגיות וזה דבר שונה לחלוטין, אם כבר מרווה יבשה מטהרת אווירה. הדבר החשוב שאת צריכה להפנים שהריב שלהם ולא שלך זה שיעור או תיקון שלהם ולא שלך, מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לשחרר את זה, ולהבין שלא כל דבר אנחנו יכולים לשנות או לשלוט בו.

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה zero500

אני מצטרפת לדעתה של רותי. יש דברים ששייכים לילדים שלנו ולא לנו, עם כל הכאב שבדבר. יכול להיות שזה המצב שמתאים להם כרגע. ברוח הסוד, מה שאת יכולה לעשות - ולדעת שזה ניסוי ותהיה - זה לדמיין שבבית שלך יש תקשורת טובה בין כל האנשים. ממש לדמיין זרימה ודיבורים ואווירה טובה בין כולם. להודות על כך ליקום. באהבה עופרה

zero500

New member
לרותי ועופרה

שמחתי לקבל את תגובתכן ולמרות הכאב אני מסכימה אתכן, אנסה את מה שהצעת לי עופרה, מי יודע אולי יצליח.... ויהיה שלום. תודה רבה לכן שיהיה שבוע טוב ומבורך

למעלה