שאלה חשובה ורצינית

מיקי2008

New member
שאלה חשובה ורצינית

פיתחתי גירסה מרתקת של פוקר שלדעתי יכולה בקלות להיות הדבר הבא בתחום משחקי הקלפים. אני משחק על פי הגירסה כבר מספר שבועות ואנשים עזבו את ההולדם הרגיל ולא יכולים לשחק משהו אחר. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך משווקים/מוכרים מוצר שכזה למי פונים ומאיפה מתחילים ? תודה מראש.

shaywh

New member
פונים לאחד מהאתרים ומציעים , אחרי שרשמת פטנט

אבל יכול מאוד להיות שהמציאו את זה כבר לפניך, יש המון סוגים של פוקר, לא כולם נמצאים ברשת.

shaywh

New member
נצל"ש, טורניר ה180 ההוא

החלטתי לנסות את טורניר ה180 שני דולר שמוזכר פה מדי פעם. בדיוק סיימתי רביעי שזה מצויין כשאני חושב על זה שאני גרוע בטורנירים. אבל הרמה בהתחלה הייתה מחרידה, עד הבליינדים של ה200-400 (לפני האנטי) שיחקתי מעבר ללגנוב בליינדים משהו כמו חמש ידיים וכל פעם היה מישהו שייתן לי ערך מלא. במיוחד היד הראשונה שהעשיתי רי רייז למישהו עם מלכים למשהו כמו 520 (שנינו עם ה1500 מינוס הבליינדים של ההתחלה). הוא השווה ובפלופ יבש דחף. עם J-10. ??? זה תמיד ככה שם? רק כדי שאני אוכל לבדוק בשארקסקופ מחר, השם של המנצח PocketRocketz02

זה הטורניר טורבו?

וכן, הרמה שם דיי נמוכה, הבעיה איתו שהבליינדים עולים נורא מהר וזה ניהיה משחק רולטה באיזשהוא שלב. תנסה את הטורניר 180 4 דולר. אני מאוד אוהב אותו, רמה לא גבוהה והוא לא טורבו ככה שלא מגיעים למצב שאתה משחק רולטה כי הבליינדים כל כך גבוהים...

למעלה