שאלה חשובה [חולצות]

HanAn189

New member
שאלה חשובה [חולצות]

איך קוראים לטישרטס האלה שהשרוולים שלהם קצרים, אבל לא רופפים ומכסים את כל הכתף והחלק העליון של הזרוע, אלא צמודים לזרוע והקוטר שלהם הוא כמו הקוטר של הזרוע? ועוד שאלה: איפה קונים בארץ [עדיפות למרכז/שפלה/גוש דן] חולצות שהשרוול שלהן צמוד? אני מצרף תמונות כדי להסביר למה אני מתכוון. שורת החולצות למעלה [נלקח מהאתר של TOPMAN] מראה חולצות שהשרוול שלהן צמוד לזרוע, והשורה למטה מראה חולצות עם שרוולים קצרים רופפים. תודה רבה

goldy

New member
אתה מתכוון לחולצות שוויץ?

שהשרוול מעוצב ככה שיבליט את השריר שבין הכתף למרפק? אם כן לדעתי הן ניתנות להשגה בכל חנות.

HanAn189

New member
אפשר לומר ../images/Emo3.gif ככה זה נקרא?

חולצות שוויץ? [כמו המדינה או כמו להשוויץ?] ואם אני צריך חולצות כאלה, אבל חלקות? (חולצות בית ספר) תודה!

goldy

New member
להשוויץ - show-off

החולצות האלה תמיד חלקות - עוד לא יצא לי לראות חולצות שוויץ עם הדפס. הכי גיי: חולצת שוויץ וורודה עם צווארון V עמוק.

Johnno

New member
יאללה יאללה

אם אתה לא נראה טוב בזה זה לא אומר שמי שלובש את זה הוא גיי. זה אחלה סגנון. יצא לי לראות די הרבה שמתלבשים ככה ואהבתי לאללה ובאופן כללי, אין שום דבר רע בבגדים יותר חשופים אצלנו. מי אמר שרק לבנות מותר ? וזה כולל צווארונים עמוקים, כמה כפתורים פתוחים, מחשופים, שרווולי שוויץ, בגדים צמודים וגם חולצות בטן ועוד דברים אם יש ופספסתי את האחרון אגב אני לא מחבב, אבל מדיבור עם בנות על העניין הן חושבות שגם זה מחמיא למי שנראה טוב

Johnno

New member
להבהיר

חולצות בטן- הכוונה החולצות שקצרות קצת למטה ומשאירות פיסת עור דקה יש כאלה שאני עוד רואה שמסתובבים איתן...

למעלה