שאלה חשובה-חיסונים

1סימה

New member
איחור התפתחותי כבר אובחן

אבל במבט לאחור אני חושבת שפחות או יותר מאז החיסון חלה האטה (יכול להיות שזה סתם ציון דרך) ללכת לבדיקה? איפה בודקים?

1סימה

New member
איחור התפתחותי כבר אובחן

אבל במבט לאחור אני חושבת שפחות או יותר מאז החיסון חלה האטה (יכול להיות שזה סתם ציון דרך) ללכת לבדיקה? איפה בודקים?

בארץ רוב החיסונים כוללים כספית../images/Emo7.gif

והבודדים שאינם כוללים כספית הם החיסון נגד הפטיטיס B=ingerix ונגד הפטיטיס=Havrix . כל היתר, כולל DPT המרובע, מחומש וכ"ו כוללים כספית. סימה, כדאי לך לקרוא את השרשורים הקודמים בנושא החיסונים, כולל זה המופיע בכניסה לפורום. אל תחסני אם יש לך חשש שהחיסון דרדר את מצבו!!!!

אם יש לך חשד שזה מהחיסון

ואפילו אם זה חשד קל שבקלים, אל תתני שום חיסון נוסף! אם את מפחדת מ"לא לחסן" את יכולה לכתוב אלי או להתקשר ואני אעזור לך להבין, להרגע ולא לפחד. את יכולה לכתוב לי במייל או במסר. עירית פרידמן-הומאופתית

1סימה

New member
שאלה חשובה-חיסונים

האם החיסון מרובעת אינפקיס או 14HO265 (כך זה מופיע בפנקס החיסונים) הוא אחד מאותם חיסונים "מסוכנים"?

שאלת האימונולוגיה

שלום עירית, לבני בן ה- 6 יש PDD, בו הבחננו (במבט לאחור) בגיל שנה וחצי ובמיוחד כששיבצנו אותו לגן רגיל בגיל שנתיים. אנחנו יודעים כמעט לבטח שכל זה קרה בגלל רגישות לחיסון המשולש (היום מחומש) הניתן בגיל שנה (כי הוא גם הגיב לו אחרת, עם חום ליומיים וכו', שנאמר לנו שבסה"כ זה "טבעי" אחרי חיסון). בתנו הקטנה כיום בת 16 חודש ואותה כבר לא חיסננו, לאחר שנועצנו באמת בהומאופטים והשתתפנו בפורומים לנפגעי החיסונים. העניין המרכזי הוא שאין שום בעיה לדחות את החיסונים לגיל שנה, אך ברצוננו לחסן הילדה כנגד החוליים שכן קיימים בחברה: אנטי-טטנוס, הפטיטיס לצורותיו ופוליו. העניין הוא שכל חיסון כזה מגיע כשהוא משולב עם חיסון למחלה אחרת וגם מזה אנחנו נרתעים. השאלה הנשאלת היא: מדוע אין הדבר (אפשרות לדחות החיסון ונגד מה באמת צריך לחסן) ברור מעל כל צל של ספק מצד אימונולוגים מומחים, ולמה על ההורים לחשוב על כך לבדם? מה את יכולה להציע לנו?

נונינה1

New member
עצם היותו חיסון מרובע יוצר בעיה....

עדיף לילדים שלנו שאולי יש להם רגישות לקבל את החיסונים אחד אחד ולא בסלט..... רגישות נוספת היא לחיסונים עם חומר משמר המבוסס על כספית - תבררי אם החומר הזה קיים בו.

1סימה

New member
העניין הוא שנראה לי שמאז החיסון

חלה נסיגה ולפני לא היתה כלל בעיה האים יתכן? האוצר שלי בן 14 חודש והוא חוסן לפני 4וחצי חודשים. הצילו האם יתכן?????????????????

leetee

New member
הרצאה בנושא חיסונים

אנא העבירו הלאה !!! חיסונים מועילים או מזיקים? אסטמה, אלרגיות, דיסלקציה, היפראקטיביות, אוטיזם ועוד... ניתן לחסוך כאבים אלה מילדים ומבוגרים! המרצה: קית' אלכסנדר, מומחה בשטח החיסונים, חקר שנים רבות את הנושא ועובד עם מומחים בינלאומיים בתחום. הוא מרצה ברחבי העולם על ההשפעה המכרעת של החיסונים על מערכת החיסון של המין האנושי והקשר בין החיסונים לבין מחלות כרוניות בילדים ומבוגרים. בהרצאה תגלו: האם החיסונים באמת עובדים? ומה המחיר? איך מערכת החיסון עובדת? מה מחליש אותה ואיך לחזק אותה? איך להימנע מהידבקות במחלות? "חסון" אינו ממומן ע"י גוף מסחרי או רפואי או אחר. היותו גוף בלתי תלוי מאפשר לו להביא את העובדות כפי שהם – המחקרים מדעיים ומתועדים. "חסון" משתתפת בפגישות עם הכנסת ועם משרד הבריאות ותורמת להם מידע על חיסונים. "חסון" תומכת בהורים לילדים נפגעי חיסונים ולילדים עם סימני אזהרה לפגיעות חיסונים בעתיד. ההרצאות הבאות: 1. בתאריך 03/11/03 יום ב' בשעה 20:30 המפתח 34, מכמורת. פרטים אצל דנה ליפמן 8664147-09 , 498340-052 2. בתאריך 30/11/03 יום א' בשעה 18:30 בשעה 18:30 ברח' וינגייט 3 יד אליהו, ת"א. פרטים בטל' 903123-058 נא לתאם הגעה מראש! דמי השתתפות: 35 ₪ לקביעת תור לפגישה או ליעוץ טלפוני (בתשלום)יש ליצור קשר: בטלפון: 903123-058 , בפקס: 8598551-08 ארגן הרצאות ל"חסון" באזור שלך או ארח הרצאה לקבוצת אנשים אצלך בבית! בקרו באתר שלנו WWW.VACCINFO.COM

nick hornby

New member
חד החומרים המסוכנים הוא thimerosal

אני חיפשתי בכמה מקומות ואם שם החברה הוא אינפנריקס אז הם טוענים שהם הוציאו את החומר מהחיסונים שלהם. כמובן שיש עוד חומרים מסוכנים. ראי את הקישורים שמצאתי.

למעלה