שאלה חשובה כנסו

שאלה חשובה כנסו

שאני מתחיל מישחק חדש ועושהNEW GAME ושאני בוחר קבוצה הקבוצה כבר התחילה את העונה ויש כבר הרכב והכל למה זה קורה? זה גם בליגה הרוסית וגם בליגה השוודית מישהו יודע למה זה? ואיך אני יכול להתחיל את העונה מהפגרה?

ליטן א

New member
יש בעיה עם הליגה הרוסית

ועם הליגות הסקנדינביות. הליגות שם, גם במציאות, מתקיימות בתקופת הקיץ אצלנו. לכן, בזמני מונדיאל, נוצר מצב (במידה ורוסיה או אחת מהסקנדינביות משחקת שם), שהליגה שם משוחקת בהרכבים חסרים מאוד... כמו כן, ליגת האלופות מתקיימת בתקופת הפגרה... לכן, נוצר מצב שם שכל הזמן משחקים שם, אז צריך להחליט מתי להתחיל את הליגה...

KaZaM

New member
אני שיחקתי בליגה הדנית ולא הייתה לי

שום בעיה כזאת

קיר קמט

New member
יש דרך מתוחכמת יותר להתחיל יותר

מוקדם. במידה ובחרת את הליגה הברזילאית לדוגמה, אתה יכול לשים לב שאתה תתחיל את העונה ב2002 במקום ב2001 , והדרך הפשוטה לפתרון - לבחור ליגה שמתחילה מוקדם באירופה, בנוסף לליגה הברזילאית או השוודית או הרוסית , לבחור אותה בתור הליגה ההתחלית (או לשים את השנייה בבקגראונד) , לבחור שם קבוצה- ואז להוסיף מנג´ר בליגה שבה אתה מעוניין לשחק. תבלו.

ofer16

New member
אבל אז בקבוצה שאיתה רצית לשחק

אתה מתחיל באמצע העונה...

קיר קמט

New member
לא נכון

אם עושים את זה בברזיל, מתחילים בדיוק לפניי הNATIONAL DIVISION , כשאם מתחילים כמו שמתחילים בדרך כלל במנג´ר בלי לעשות מה שאמרתי - מתחילים לפניי הליגה המקומית , כך שבעצם הלך לאיבוד פוטנציאל לזכות בתואר.... איך זה ברוסיה ושוודיה, אין לי מושג.

EMINEM Junior

New member
מה?

אני מבין בליגה השוודית כי נולדתי בשוודיה ואני אוהד שרוף של Djurgarden הליגה השוודית עם אני לא טועה מתחילה ביוני או יולי...

N a V e

New member
הנה ההסבר:

בגלל שבמס´ מדינות מזג האוויר בחודשים בין ספטמבר לינואר הוא מזג אוויר גרוע(בדר"כ קר) מתחילה שם הליגה בסביבות פברואר-יוני. זה קורה בליגה בשבדית,רוסית,נורווגית,פינית...ואולי בעוד כמה.... אם אתם בכל זאת רוצים להתחיל את העונה "כמו כל הקבוצות באירופה",תעשו דבר כזה: נניח ובחרתם את ספרטק מוסקבה,ובמקביל את הליגה האיטלקית,אחרי בחירת הליגות תבחרו בליגה האיטלקית כ"ליגת מוצא"...זאת אומרת שאפשרות הבחירה של הקבוצות לאחר הטעינה מתחילה באיטליה.מכאן,אין בעייה לשנות את אפשרות הבחירה לקבוצות רוסיות ולבחור בספרטק... אבל,שימו לב!הליגה הרוסית תתחיל בכל מקרה באיזור פברואר!מה שמשאיר לכם כמה חודשים של שיעמום(אלא אם אתם במסגרת אירופאית...וספרטק כן...
)

למעלה