שאלה חשובה לאנושות כולה!

mary lou

New member
שאלה חשובה לאנושות כולה!

מישו יודע אם גם השנה מעלים את "הם יורים גם ביונים"
בבקשה תגידו לי שכן... אני מכחה לזה כבר משנה שעברה

mary lou

New member
מה את צוחקת?

נכון שטלי פשוט ענקית פרררר
אבל הקטע של ההצגה הזו הוא השיר של הערביה והמתנחלת... בחיים לא החנקתי ככה צחוק... למי שלא היה או לא זוכר- זה שיר, (על מנגינה מוכרת של תפילה... משו עם חומר ביד היוצר דל יום כיפור או ראש השנה נדמה לי), ששרות שתי אמהות. אחת מתנחלת, והשניה ערבייה. ואז כאילו כל אחת מהן שרה לתינוק שלה שיר ערש (זה פחות או יותר בית- בית) ואת הפזמון הן שרות ביחד. והקטע הענק הוא (חוץ מהמבטא הערבי הכבד של אביטל...חחח... זה היה כזה חחחחמוד *בערבית*) שהן שרות על אותו דבר... ילד חמוד שלי תישן... אבא יחזור מהעבודה יביא לך מטען... נפוצץ ת'יהודים... כיף כיף כיף
קיצר זו הצגה שווה, שמעלה נקודות למחשבה, וכן, היא דווקא קשורה לרבין, אבל לא כמו טקס זיכרון סתם...

m o r s h

New member
מעלים כנראה תיהיה מכירת כרטיסים

דרך האתר תמשיכו לעקוב

mary lou

New member
ייאי ייאי ייאי!!!!

שימחת אותי עכשיו!!!! תאריכים
אני רעבה לתאריכים
למה לעזאזל הם לא כותבים את זה בתוכניה
ניצול
מי משחק
אגב, אני כנראה הולכת ל"מיקה שלי" יום שלי הבא, מישו ממרי היה אמור להיות שם... נכון
מי

m o r s h

New member
הילה זיתון שם..לפי מה שידוע לי

והרשימת שחקנים להם יורים אני יודע שסופי טלי תיהיה שם, אביטל תיהיה, רועי בר נתן וגומא וגיא אין לי מושג.. והתאריכים זה ה26/10-27/10 שתי הצגות ביום אנחנו נארגן ממש בקרוב ככל הנראה מכירה מסודרת כולם ביחד

mary lou

New member
אז לפי מה אתה אומר...

הילה, טלי ואביטל אלו הבנות רועי בר נתן ישתתף, ואתה לא יודע מי עוד? (או שגיא וגמא כן משחקים?) ויש מצב שאחד מהימים האלו יוצא יום חמישי?

m o r s h

New member
הילה משתתפת במיקה שלי

בהם יורים גם ביונים טלי אביטל רועי וגיא וגומא יש מצב אבל אין לי מושג עדיין

M i R i L e

New member
משהו לזכר יצחק רבין

למרות שאני לא חיברתי בין מה שהולך בהצגה לבין היום הנ"ל חח והייתי בהצגה! אבל אני חייבת לציין שטלי הציגה את ההצגה הזו :)

mary lou

New member
הצגה ליום הזיכרון של רבין

או ליתר דיוק... ההצגה היא כאילו את רואה חבורה של 6 ילדים שמנסים העלות טקס ליום הזיכרון ל רבין, ואת רואה את החזרה הגנרלית מלאת הפאשלות שלהם...

zionyeo

New member
השנה אני כנראה גם אלך

שמעתי על זה ביקורות טובות, וחוץ מזה באלי לצחוק קצת- זה תמיד טוב! :) וכמובן הגעגועים לטליייי... :( חחחח

mary lou

New member
ברור!

אני מתכוונת לארגן הסעה ולקחת איתי כמה שיותר אנשים (נגיד 10) אינשללא רק שלא יתקמצנו כולם... כי באמת חבל להפסיד...

mary lou

New member
חראאא=כאן יונת שלום זה לא נעים

ארררררררררררררררררג |כועס מאודדדדדד| בראסמי לא נעים... אני כנראה לא אלך <נראה לי אני אעשה מזה אוף>

למעלה