שאלה חשובה לבנות הפורום

rona25

New member
שאלה חשובה לבנות הפורום

מה עושים במקרה ש"מגלים" במקרה מישהו או מישהי מהעבר שמשתתף באחד הפורומים האחרים בתפוז, וניתן לזהות אותו לפי הפרטים המזהים שהוא מסר... ואני אפרט.. אותה דמות קשורה בעקיפין לחוויה כאובה מהעבר (הדמות מכירה אותי ואני אותה) אבל אין קשר בינינו מזה כמה שנים עקב הנסיבות של אותה חוייה כאובה... מה עושים? מצד אחד "לעקוב" אחריה בסתר נראה לי מגעיל ולא מוסרי, ומצד שני אי אפשר לפנות לאותה דמות..... מה אתן הייתן עושות?

האמת - אין לי מושג מה לאמר לך...

לא יודעת מה הייתי עושה... זה נשמע ממש לא נעים... מקווה שמישהי אחרת תהייה יותר חכמה ותמצא לך עצה טובה...

ש ו ב י

New member
תיפעלי מתוך הלב

אם את חושבת שהגיע הזמן לפתוח דברים - והחשיבות של אותה בחורה בחייך היא חשובה - תישלחי לה מסר ותיראי את התגובה. אם את חושבת שהחיבור עוד הפעם יהיה קשה - אני מציעה לך פשוט להתעלם ולעשות את ההפרדה ביניכן......

Hadar p

New member
אם לא היית רוצה להזכר באותו עבר

עם אותה הדמות.... אז פשוט תתעלמי ממנה! אבל אם שתיכן פעילות באותו הפורום וזה יוצר מצב שכשאת נגיד שואלת שאלה היא עונה לך ואז אין לך ברירה ואת צריכה לענות....אז תעני! את חושבת שהיא מזהה אותך גם? ולמה לך לעקוב אחריה? אם היתה חוויה שאת לא רוצה לזכור.....תתנהגי כאילו היא לא קיימת!

rona25

New member
הענין הוא שאני מאוד נסערת כרגע

ההיתקלות המקרית בה בפורום העלתה בי כל מיני מטענים לא כ"כ טובים ודי עצובים מהעבר שכבר הספקתי לשכוח (כמובן שמעורב בזה גם בחור איך אפשר בלי???) אני לא רוצה לפנות אליה והיא גם לא ממש תהיה מאושרת (בלשון המעטה) אם אני אפנה אליה ... כנראה אני פשוט אתעלם ולא אקרא את ההודעות שלה בפורום (וזה קשה)!

Hadar p

New member
באמת הכי טוב שכרגע תתעלמי ממנה

זה יהיה הכי טוב לך וגם לה!

קארין ב

New member
אני מניחה שיהיה לך קשה להתעלם

היצר האנושי החזק הוא הסקרנות.... תנסי פשוט להבליג על ההודעות שלה כמה שאפשר, למרות שלדעתי יהיה לך קשה מאוד. את חושבת שהיא גם זיהתה אותך?

fila

New member
אם היא באותו הפורום שאת

לוקחת בו חלק אז הייתי משנה שם משתמש כדי להיות בטוחה שלא יזהו אותי. ואם זה בפוום אחר אז פשוט להתעלם! האמת היא שאני חווה את אותו המצב בדיוק בימים אלו.......

rona25

New member
זהו, שהיא לא זיהתה אותי

אבל יש את היצר הסקרני האנושי להיכנס לקרוא את ההודעות שלה ולראות מה קורה איתם.. ואיך החיים שלהם מתנהלים וכמה הם מאושרים... אוף אני לא יודעת מה לעשות

fila

New member
אז תכנסי ותקראי! אני לא חושבת

שזה פסול! ההודעות בפורום נכתבות בידיעה שמישהו קורא אותן, גם אז זה מישהו שאנחנו לא ממש רוצים שיקרא.....

יעלי2

New member
עצה לרונה וfila

אם אתן רוצות לוודא שהן לא עוקבות אחר ההודעות שלכן, תשנו את זה בכרטיס האישי ואז רק אם מישהו נכנס לפורום הספציפי ומקיש חיפוש לפי שם הוא יכול לקרוא את ההודעות. אחרת הוא לא יכול לאתר איפה אתן מסתובבות.

ש ו ב י

New member
בכרטיס האישי יש לך

אפשרות לסמן למטה אם את רוצה שיראו את ההודעות האחרונות שלך ואת הפורומים שאת מבקרת. את יכולה להכנס לעידכון הכרטיס ולהסיר את הסימונים

אתי@

New member
אין לך מה לשנות

היא התכוונה שתבטלי את הסימון להציג את הפורומים שבהם את משתתפת. את כבר הסרת...

fila

New member
הא, הבנתי, תודה../images/Emo127.gif הסרתי אותם כבר

מזמן, אבל עדיין עם מנוע החיפוש אפשר למצוא אנשים.

אתי@

New member
רק אם את יודעת באיזה פורום הוא/היא

משתתף/פת. אחרת - איך תמצאי אותו/ה?

POOH*

New member
לי זה קרה... בערך....

בפורום אחר זיהיתי מישהי מהמשתתפות לפי ההודעות שלה... ולא ידעתי אם להגיד לה או לא. כי מצד אחד כמו שאמרת נראה לי לא מוסרי לא להגיד ובעיקר בפורום ההוא ומצד שני אולי זה יביך אותה שאני יודעת שהיא כותבת שם... בסוף החלטתי לכתוב לה. וזה דווקא לא הפריע לה שזו אני. היא התפלאה שזיהיתי אותה. אבל זה הכל... וחוץ מזה גם במפגש פורום שהיה הייתה פתאום מישהי שהכרתי וזה היה באמת מביך..... [בעיקר כי לא כל כך ידעתי לאן לחבר אותה - סליחה שוב..]. אבל בסוף גם זה הסתדר. בקיצור לדעתי... אם מפריע לך שהיא לא ידועת ואת מרגישה עם עצמך שזו רמאות, אי מוסריות או כל דבר אחר תכתבי לה. ואם את מרגישה שלפנות אליה יהיה יותר קשה אז אל תכתבי... POOH

למעלה