שאלה חשובה!| לבעלי הצימרים ולנופשים

nadneda2

New member
שאלה חשובה!| לבעלי הצימרים ולנופשים

שלום רב אני וזוגתי שתיחיה רצינו לבלות בצימר . גלשנו בדקנו השוואנו עד שהגענו למישהיא נחמדה שהזמינה אותנו לצימר שלה . הצימרים שלה חדשים ולכן תיארנו לעצמנו שיהיו הרבה "פאדיחות" במיוחד שהמחיר היה נמוך יחסית לבקתות עץ . כבר בבוקר קיבלנו טלפון מאילנה שביקשה שנגיע לצומת עמיעד שנרים טלפון כדי שתפעיל לנו את המזגן ושהביקתה תיהיה נעימה כשנגיע . הגענו ואילנה קיבלה אותנו בחיוכים והסבירה לנו על "הפעלתו" של הצימר במיוחד על הג'קוזי הענק שלהם ( 180X140) . עכשיו לשאלה שלי !!!! האם בכל הצימרים מקבלים : קפה , תה , עוגיות ביתיות , צנצנת בייגלה ,סוכריות , מסטיקים וכו.. במקרר חיכתה לנו קולה קרה + בקבוק מיים מינרלים + חלב . על השולחן היו בקבוק יין איכותי , סלסלת פירות ופרחים טריים . אחה"צ הגישה לנו אבטיח קר ובערב "הפתיעה" את זוגתי בעוגת יום הולדת + זיקוקים + בלונים . בערב רצינו לצאת למסעדה , אבל למי היה מקום !!! בבוקר קבענו את ארוחת הבוקר בשעה 09:00 ואכן אילנה החלה להגיש : קנקן תה צמחים + שתיה קרה (פריגת) + לחמניות ופוקצות תוצרת בית + בייצי עין + חביתת ירק + ריבות הבית + זיתים ביתיים + 4 סוגי גבינה מטובלנת + לבנה תוצרת בית ועוד ועוד שעל השולחן לא היה יותר מקום והנחנו את השתיה על המרפסת . אז חסכנו כמובן את ארוחת הצהריים (-: בקיצור .... האם כולם מקבלים או נותנים את הנשמה ואת הרשימה ( הלא קטנה ) שנמצאת למעלה ? הצימרים שלה בני חודשיים ולפי מה שהבנתי היא מוסיפה עוד ועוד ומשדרגת את הפינוקים בצימרים . כמובן שהצימר שלה ברמה לזוגות בלבד אבל יש הכל אפילו , קיסמים לאוזניים , חלוקים מפנקים , נרות ריחניים ועוד ...

nadneda2

New member
לאמנון השאלה גם אליך

הבנתי שאתה אחראי פה ונותן תשובות לשאלות הגולשים . רק רציתי לדעת אם זו הרמה הממוצעת באירוח בצימרים לא פרסמתי את שם הצימר רק מעניין אותי מאד לדעת את הממוצע באירוח תודה

אחראי?, אני? אולי אמנון אחר...

נדנדה יקרה! כך זה כשהכל בא מאהבה. מי שאוהב את מלאכתו מיטיב עם הסובבים אותו. לא עד כדי כך נוהגים בכל הצימרים, אך הכבוד שרוכש בעל הצימר לאורחיו, רגישותו לצרכיהם והבנתו את הדברים הקטנים, הם הם מרכיב ההצלחה. וחוץ מזה, צריך להיות גם בן-אדם. (כל אחד יכול לשים פרחים ולחייך בוקר טוב, השאלה מאיפה זה בא. את "נפלת" על כל התכונות של בעל צימר טוב שיודע את משפט המפתח - "אלוהים נמצא בפרטים הקטנים". חופשה נעימה וכדאי שתדברי פה עם "האחראים" שהם בטח לא אני, אבל שמחים לסייע. (סתםםם....)

drtrip

New member
שלום לך,../images/Emo13.gif

ובכן... אני יכולה להגיד לך שברוב הצימרים שאני מכירה נותנים פינוקים לאורחים ברמה כזו או אחרת... ברגע שיש ארוע כלשהו אז בדר"כ משקיעים יותר. למשל שהייתי בשומרה בפיסת בר, עדה הדביקה על הדלת ברכה לזוג עם הדבקה חמה שתשאר לנצח... אמרה ובחיוך... כשהייתי באהבה בגורן, אסתי סיפרה לי על כל ההפתעות שהזוגות מקבלים בצימר ללא ידיעתם וללא עדכון מראש על מה הם הולכים לקבל! אני נתקלת המון בבעלי צימרים שכ"כ משתדלים ונותנים מכל הלב... כך שאני שמחה שנהנתם כמו כן נשמח לדעת את שם הצימר ואיפה הייתם על מנת ששאר הגולשים יוכלו להנות כמוכם... חג אהבה שמח HAPPY VALANTINES DAY

nadneda2

New member
הצימרים - ניחוח עץ בשדה אליעזר

לאחר פניות לדוא"ל שלי אז באמת רציתי להמליץ על הצימר שנקרא " ניחוח עץ " במושב שדה אליעזר לאישה הנחמדה קוראים אילנה הנייד שלה : 0507555187 המחיר שלה זול בהרבה ממה שהצימרים הללו שווים , הייתי בצימר שלקחו ממני 900 ש"ח ללילה ולא היה את מה שקיבלנו אצל אילנה . הכל בשפע וארוחת בוקר ל"גדוד" שךם למרות שהיינו רק אישתי ואני (-: האתר שלהם : http://www.nayadim.co.il/zimmers/elana/

אני גם נתקלתי במקום כזה..

נלונה במכמנים. צימר קטן וחמוד עם בעלי בית שמאוד משקיעים ואפילו נתנו לנו ריבה תוצרת בית בסוף האירוח.. הבעיה היא, שמאז לא נתקלתי בעוד בעלי צימר כאלה. בד"כ התחושה היא של לצאת לידי חובה: בקבוק יין קטן, חלב ושוקולד פרה.. ואני מדברת על צימרים יקרים. כמו שאמנון אמר, מי שעושה זאת מאהבה עושה זאת טוב. לפעמים דווקא בצימרים זולים נתקלים ביחס מקסים.

nisimt

New member
פינוק בצימרים

אני וזוגתי מבלים לפחות פעמיים - שלוש בשנה בצימרים. בד"כ אנחנו מתארחים בצפון, בבקתות עץ רומנטיות או מקומות מבודדים/ מפנקים. מניסיוני, אני חושב שלא כל בעלי הצימרים מפנקים בצורה כזאת. גם לא בשלוש שנים האחרונות שישנה תחרות גדולה והיצע רחב, רמת השירות ורמת הצימרים עלו והמחירים עלו למחירי בית מלון. יש צימרים שלא רואים את בעל הבית, אלא עם צריכים משהו (לפעמים זה יתרון). בפעם האחרונה היינו בצימרים חדשים בשזור. אני לא רוצה להמליץ על הצימר המסויים מכיוון שבשורה התחתונה לא אהבנו את המקום, לא באשמת הצימרים, אלא בגלל שמדובר במושב חקלאי ועדיין יש באוויר ריח הלולים שהפריע לנו מאוד בישיבה במרפסת והיינו צריכים להקפיד לשמור את החדר סגור בגלל שגם הריסוס פעמיים ביום לא עזר. אבל לענייננו, אולי בגלל שהמקום חדש ואולי בגלל שבעאל הבית נחמדה/ מבינה את דרישות לקוחותיה/ מעוניינת לפנק - קיבבלנו שירות מדהים - המקרר היה מפוצץ בכל טוב - פירות מהמשק, אבטיח קר, יין איכותי, שוקולדים איכותיים ועד הרבה פינוקים קטנים. כדאי שבעלי צימרים אחרים גם ידעו שלקוחות שמשלמים 600 ש"ח ללילה מצפים לשירות מפנק ולעיתים השקעה של כמה שקלים או רק יחס מיוחד עושים את ההבדל.

למעלה