שאלה חשובה לגבי אריאל של פעם...

DredLox

New member
שאלה חשובה לגבי אריאל של פעם...

אתם זוכרים שפעם לפני הרבה זמן הייתה מכולת כזאת שנקראה המכולת של סלים? היא הייתה נמצאת איפה שעכשיו השכונה של הפנסיונרים. בכל מקרה, מי שכן זוכר, האם אתם זוכרים שהוא היה מוכר שם ארטיק אפרסמון? בבקשה, זה חשוב, כל מי שזוכר שיענה.. וחוץ מזה אפשר להפוך את זה לשרשור נוסטלגיה כזה על אריאל של פעם... נגיד ליד המכולת שם איפשהנו הייתה הספריה.. והייתה מרפאת שיניים...והיו פחים כאלה צהובים מפייברגלאס... יאללה, זרמו כוסעומו!

C L A Y M A N

New member
אני זוכר!!

בדרך מבית ספר נחשונים היינו עוברים שם לקנות מסטיק בזוקה!. אבל אני זוכר שהוא היה מוכר זבל כזה..

איח זאת הייתה ספריה שואה

צחנה כזאת, והמרפאה ממול של כללית הייתה בעעעעעעע היום זה המכבי אש. אין על כללית של היום :) - מושלם.

אני זוכרת את הסיפריה ואת המרפאת

שיניים. הייתי הולכת הרבה לסיפריה לקחת ספרים עם ציורים. נראה לי שהייתי בת 4. היו שם מלא עכבישים.

Alison Hell

New member
אני רק זוכר

שאיזה שיכור רדף אחרי ואחרי עידן ביער הדבר... אך זה נוסטלגיה דרך אגב היום המקום נתוש ואם אתם שואלים אותי אפשר להרים שם מסיבת אנדרגראונד בת זונה חבל שהפנסיונרים שם :/

אני זוכר!

גרתי ממש ליד! כל יום הייתי הולך למכולת שלו [פאק.. לפני 14 שנים..] וקונה שוקולד

DredLox

New member
כוסעומו!

כולם אומרים שהם זוכרים את סלים, אבל השאלה הייתה האם אתם זוכרים שהיה ארטיק אפרסמון!!!

leofur

New member
הדגשתי, יא זונה : )

אין לי כוח להחליף מהכינוי של לעוס... נכון שהוא לא כותב בפורום...אבל יש לו כינוי...הוא גולש בו בפורום תמיכה לגברים הומואים, ובפורום דגים וחיות מחמד, ובקומנת זרע.

היית צריך להדגיש ככה ../images/Emo3.gif

אתם זוכרים שפעם לפני הרבה זמן הייתה מכולת כזאת שנקראה המכולת של סלים? היא הייתה נמצאת איפה שעכשיו השכונה של הפנסיונרים. בכל מקרה, מי שכן זוכר, האם אתם זוכרים שהוא היה מוכר שם ארטיק אפרסמון? בבקשה, זה חשוב, כל מי שזוכר שיענה.. וחוץ מזה אפשר להפוך את זה לשרשור נוסטלגיה כזה על אריאל של פעם... נגיד ליד המכולת שם איפשהנו הייתה הספריה.. והייתה מרפאת שיניים...והיו פחים כאלה צהובים מפייברגלאס... יאללה, זרמו כוסעומו

סנעיר

New member
אריאל של פעם ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

פעם
אריאל הפסיקה להיות אריאל של פעם מהרגע שסללו ת'כביש החדש המסריח הזה לת"א... פעם היינו נכנסים לכביש עקלקל ומפותל, חשוך, עם שיחים ועצי זית שמתפרצים מהצדדים לתוך הכביש, לא יודעים אם נגיע בכלל, אבנים, בלאגנים... ואז כשכבר היינו מגיעים היינו נכנסים מהכניסה הישנה, דרך ש.ג מנומנם בתוך ביתן חשוך, משם דרך האמפי הישן שעוד היה מלא בשאריות מקלות עם צמר גפן מתוק...היינו נוסעים שתי דקות ומגיעים לקצה העיר- כיכר ה' באייר :| נכנסים לבתים שהיו מחוממים בעזרת תנורי נפט מפיצי ריח, שומעים בחדשות שמחר שוב הולך לרדת שלג בפעם הרביעית השנה, ומתחננים לאמא שתתקן לנו ת'אופניים אצל ההוא מהמרכז הישן... אין, אין עוד מקומות כאלה בעולם

למעלה