שאלה חשובה לגברים אבל גם לנשים

lironbi

New member
שאלה חשובה לגברים אבל גם לנשים

האם להיות ביצ'ית מושך יותר מאשר להיות נחמדה? אני בן אדם טוב מטבעי, אני לא יודעת לשחק, לסובב, לעשות הצגות ולהיות רעה סתם. אני תמיד טובה, אני שקופה, לא צבועה ולא שומרת את כל הדברים בבטן. כמובן שאני לא ישר חושפת את כל הקלפים, אבל אני אמיתית ודוגרית, אני מרגישה שבגלל זה אני מפספסת קשרים... אני רואה את כל "השחקניות" האלה, עונות/ לא עונות לטלפון, "עסוקות" ומתחמקות ופשוט משחקות, אני לא כזאת. זאת הדרך היחידה להשאיר גבר סקרן לגביי ולרצות אותי יותר?

יהיה לך נחמד אם מישהו

יהיה מניאק אלייך ? אולי יהיו שם כמה מטומטמים שיעדיפו מישהי ביצ'ית כדי להרגיש שה"ציד" שלהם יותר מאתגר.... שיהיו בריאים. תמשיכי להיות אדם טוב - ואולי תפספסי כמה אנשים - וזה ממש לא יהיה הפסד גדול.... אבל בסוף תמצאי מישהו טוב כמוך שהיה שווה לחכות לו.

magenta73

New member
אולי זה יותר מושך

אבל לא את הגברים שהייתי רוצה באמת...

lironbi

New member
כל הגברים שהייתי טובה אליהם

בשלב מוקדם או מאוחר של היחסים ברחו... כי הייתי טובה מידי, נותנת מידי מעצמי, אולי אני באמת צריכה להוריד הילוך ולהיות קצת קשה להשגה וקצת לשחק... אולי? אני לא יודעת להיות אחרת ממה שאני, וגם אני אמרתי לעצמי לא פעם שאני אשאר אני ולא משנה מה, ומי שירצה אותי, יאהב אותי ככה, ולא יצפה שאהיה מסתורית יותר ופחות נגישה... אולי פשוט ה"גברים" שהכרתי לא ידעו להעריך את זה. אני ימשיך לנסות
תודה ולילה טוב.

ד נ י ת3

New member
מתוקה... אם את לא ביצ'ית

מטבעך, אל תלכי לשם. זה לא יהיה אמין. <מביצ'ית לשעבר שנהיתה חנאנה לחלוטין>

לירון...

אני ממש מבינה לליבך גם אני כזו כמעט ב 100% מהזמן גם אני מרגישה שיש גברים שיותר מעריכים את הביצ'יות רק גם מתלוננים עליהן. אני מאמינה שיש בחורים שיודעים להעריך בחורה טובה, איכותית ואוהבת אל תשתני! היי גאה בעצמך! :)

wow232

New member
מענה כנה

הסיפור שלך מוכר ודי שכיח. ככל שאת רוצה יותר הוא רוצה פחות וכך יש לך חלל יותר גדול ואת רוצה יותר וכמה מפתיע כשאת רוצה יותר הוא רוצה פחות ופחות וזה כמו כדור שלג. צריך להשים מעצור. אני מעריכה את תגובות חברי הפורום, אך בלי להעליב זה מראה על חוסר רצינות בהתייחסות לשאלתך המאוד כנה ועמוקה. גם אני חשבתי כך עד ש... קיבלתי בום עצבני. אני כועסת על עצמי שהגעתי למצב הזה. החלטתי לעשות שינוי ולהיות פחות תלותית. להיות ביצ'ית זה לא נכון אך פה מגיע האבל הגדול- הדרך הנכונה לעשות זאת היא לא לשחק אלא להיות אמיתית!!! איך?! התזה שלי- אם תעסיקי עצמך בפעילויות שונות ומגוונות- תפרגני לעצמך- תלכי לחוג שעניין אותך ואף פעם לא יזמת, תעבדי, תלמדי, תהדקי קשרייך עם חברות וכו' כך יווצר מצב בו את תהי עסוקה ולא תמיד ב-100% נגישה וזמינה ותיצרי אצל בחיר ליבך תחושה שאת עצמאית ומסתדרת גם בלעדיו. אם תתמידי בכך את אפילו תהני לקחת בין לבין פסקי זמן לעצמך כמו כן תהני מיחס נלהב יותר של חברך. הדרך בין לדבר ולעשות ארוכה, אך כדאי להתחיל ולעבוד על עצמך. אל תוותרי על התעסוקה אפילו אם את מעדיפה כל הזמן להיות עם החבר - אל תסדרי את הפעילות שלך לפי סדר הזמנים שלו אלא להיפך. כמובן שתשאירי זמן גם אליו אך תנסי ללכת לפי התבנית הזו. אני מאמינה שזו הדרך להצליח, ביצירת קשר אמיתי ומרצה, לבחורה שלא יודעת "לשחק אותה". אם תרצי לתייעץ את מוזמנת

למעלה