שאלה חשובה לדעתי

שאלה חשובה לדעתי ../images/Emo4.gif

היי לכולן, כתבתי כאן לפני כחודשיים שעברתי הפלה כתוצאה מוירוס CNV ולאחר ההפלה היו לי דימומים במשך שבועות כשניגשתי לרופא הוא נתן לי כדורים , ואמר שנישאר חלק קטן מההפלה והכדורים יעשו את העבודה.... הכל נגמר וכעבור חודש קיבלתי וסת כרגיל, והחודש הזה שוב הגיע הוסת וחשבתי שהכל רגיל אבל זה נמשך 7 ימים והדימום מתגבר בצורה לא נורמלית, ביום חמישי שעבר כבר כמעט התמוטטתי מאיבוד רב של דם וניגשתי לרופא ב- 20:00 בערב שלא רצה לקבל אותי ללא תור, הגעתי על דעת עצמי והוא הטיס אותי לחדר מיון, שם התאשפזתי ולמחרת נכנסתי לחדר ניתוח לביצוע גרידה שניה לסילוק השאריות של ההפלה שהייתה לפני חודשיים, הדבר לא מובן לי וגם לרופאים איך זה קרה..... ועכשיו אני בבית במנוחה, מוטשת נפשית ופיזית מכל הבדיקות שעברתי ומהגרידה הזאת... והשאלה החשובה: האם קרה למישהי מכן סיפור דומה? והאם הייתן תובעות מישהו כאן??? נורא חשוב לי דעותיכן..... תודה ושבוע טוב

שלי בלב

New member
גם אני עברתי גרידה איומה

בתשובה לשאלתך. לפני שנה ושבעה חודשים עברתי גרידה בשבוע 14, לאחר הגרידה לא קיבלתי מחזור. אושפזתי שלושה שבועות לאחריה עקב דלת ברחם וטופלתי באנטיביוטיקה. לאחר שבועיים (שבהם עדיין לא קיבלתי מחזור) אושפזתי שוב לחמישה ימים כי הדלקת החמירה מאוד, והמשכתי לקבל אנטיביוטיקה. המשכתי לקחת תרופות במשך שלושה חודשים אחרי הגרידה ושסיימתי אותן חליתי בדלקת בצוואר הרחם ווב התחלתי טיפול תרופתי - כמעט שמונה חודשים, בסופן נכנסתי להיריון שהסתיים בשבוע 27 במיתה מכוונת של התינוק שלי עקב מום קשה ונדיר בלב. כשביררתי למה חליתי כל כך אחרי הגרידה ענו לי - שכנראה אחת הסיבות היא עבודה רשלנית מאד של הרופא המנתח. שקלתי לתבוע את בית החולים, אך עדיין לא הזדמן לי עקב המאורעות שקרו. כרגע אני רחוקה מתביעה ורק מנסה להתאושש.

שלי ../images/Emo7.gif אני מקווה שאת בסדר עכשיו

אני מבינה את הצער שעברת אני מקווה שאת מתחזקת, גם אני חייבת להתחזק ופשוט להמשיך הלאה, קבלי ממני
ומקווה שיהיה לנו היריון טוב וקל ובסופו מתנה נפלאה.... שיהיה לך רק טוב

smagi

New member
בתקווה ששתיכן בסדר כרגע...

אשמח אם תגידו לנו באילו בתי חולים התאשפזתן כדי שנדע איפה עדיף לא להיות במקרים כאלו ואחרים (אפילו באירועים משמחים) תודה מגי

תודה לכולם../images/Emo24.gif

הייתי בבית חולים בילינסון והיה מזעזע, לא מבחינת תנאים אלא מבחינת צוות אנשים, רופאים ואחיות ממש חסרי סבלנות והרגשתי הכי זוועה בעולם, לא מספיק מה שעברתי גם זילזלו בי כעוד אחת חולה, בקיצור לא בא לי להיזכר חבלללל שכך היה .... שלא נצטרך אותם יותר לעולם!!!

למעלה