שאלה חשובה לחברי הפורום

suki da yo

New member
שאלה חשובה לחברי הפורום

טוב, לא ממש חשובה.... מי ששם לב, בשבועות האחרונים לא הופיעה הפינה של "על מה כותבים היום בבלוגיה". הסיבה הלא רשמית היא שלא היה לי יותר מדיי זמן וכוח (כן, גמני בנאדם), והסיבה הכן רשמית היא שהרגשתי שבעצם חוץ מלענות על הצורך שקצת-לא-שפוי-שלי במידע טריוויה חסר ערך, הפינה הזו חסרת שימוש. ובכל זאת, אני מודה שאני קצת מתגעגעת אליה... אז מה אתם אומרים? השתמשתם בזה? יצא לכם למצוא רעיונות לכתיבה דרך הפינה הזו? רוצים אותה בחזרה, או שזה בזבוז של הזמן שממילא אין לי ללמוד לבחינות?

wranger

New member
רוצה בחזרה

האמת שמאוד נהניתי לכתוב את המהדורה הפיראטית
בימים הטובים והיפים כשעוד היה לי זמן לכתוב. חוצמזה בהחלט נהגתי לשאוב משם רעיונות - גם אם לא בהכרח ממשהו ספציפי שקרה היום לפני מאתיים שנה אלא יותר ממשהו שהזכיר לי משהו שהזכיר לי משהו. שלא לדבר על העובדה שזה היה עוד נושא לדיון בפורום, הגם אם אוף-טופיקי לפעמים. בקיצור, עזבי בחינות, אני בעד להחזיר, כן.

Tali1912

New member
את מתכוונת

לאלה שלא היתה להם מוזה או נושא לכתוב והבאתם כל מיני.........? לא השתמשתי בה, כי היא לא היתה רלוונטית בשבילי אני בדעה שאין מוזה לכתוב לא כותבים בבלוג. אולי אחרים זה מועיל להם, אולי יש כאלה שהשאיפה שלהם שהעמודות בסטטיסטיקה במסך ניהול יתפסו גובה עד לשורת הכתובת בדפדפן והיו חייבים לכתוב יום יום , בכל אופן אני מנסה לחשוב איך בדיוק שנותן מקור להשראה אבל.......

goldy

New member
היה מאוד מעניין ליקרואותה

נא להוסיף תאריכים עיברים.

ALC

New member
אני די חדש כאן

אשמח לקרוא את הפינה הזו :)

למעלה