שאלה חשובה לחברי/מבקרי הפורום

גלבטרון

New member
שאלה חשובה לחברי/מבקרי הפורום

לצערי, בסבב השידורים הנוכחי של הסידרה יש בפורום הרבה פחות פעילות. אולי זה בגלל שכבר דנו הרבה על הפרקים השונים ולכן אנשים לא רוצים לדון עליהם שוב או אולי בגלל שהרבה אנשים שכתבו כאן בעבר לא מוצאים סיבה לכתוב/להשתתף בדיונים בפורום. לכן רציתי לשאול אותכם מה אתה חושבים שאפשר לעשות כדי שהפעילות בפורום תגדל ולא תגווע? אנחנו כבר עורכים רשימה של ספירת עולמות בהם היו הגולשים וניתוח כל פרק כבר עשינו בעבר לכן צריך לעשות משהו קצת שונה. מה דעתכם שאחרי שידור כל פרק מישהו/י י/תפתח שירשור על הפרק בו נדון על העולם החלופי שמציג הפרק. כל אחד/ת י/תאמר את דעתו/ה על העולם החלופי שהפרק הציג. האם הוא אמין או לא לדעתם וכיצד מדינת ישראל ניראת באותו עולם. + אפשר להכין "קורות חיים" על הגולשים. אפשר לפתוח שירשור עבור כל עונה ובה חברי הפורום ירשמו את מה שהפרקים באותה עונה גילנו לנו על הגולשים השונים אחרי כל פרק שמשודר. אז מה אתכם חושבים? + האם יש לכם הצעות האחרות?

yosside

New member
אני עוקב אחרי פרויקט ספירת העולמות

הייתי רוצה לראות ניתוח בצמוד לפרק הנספר (ברמה שיש בארת'פריים) +בדוק את תיבת המסרים

גלבטרון

New member
כאשר אתה אומר "ניתוח צמוד"....

אתה מתכוון לניתוח מעמיק של הפרק מבחינת עלילה+הפקה+מידע? או פשוט לביקורת מקיפה? זהו פורום אחרי הכל, לא אתר. באתר אפשר לרשום כל פרט ופרט וזאת כי הדבר נשמר במקום ספציפי ואילו בפורום הכל יותר זורם/נע. אני מניח שאפשר לצרף לטייגליינס ניתוח של כל פרק אבל אז הרבה לא ידונו על הפרקים ולא יוכלו להגיב + הדבר לא נגיש מספיק לגולשים. כפורום אני חושב שרצוי שניתוח פרק יעשה ע"י מס' אנשים וכל אחד יתן את חוות דעתו. הפרק היה טוב: כן/לא ולמה? העולמות שהוצגו בפרק היו בנויים טוב: כן/לא ולמה? וכדומה... אתר EarthPrime הוא אתר מצויין אבל לא מושלם. יש לו כמה חוסרים ושגיאות פה ושם והביקורות שלו הן מעניינות אבל עם חלק מהן אני לא מסכים. אני אשמח לשתף פעולה עם עוד מעריצים כדי להכין אתר של "גולשים בזמן" אבל לצערי אין לי זמן לתחזק אותו אלא לתרום מידע ומאמרים. אני חושב שלפני שמקימים אתר יש לבסס את קהילת המעריצים כאן בפורום ואז כשהקהילה תגדל ותתחזק יהיה ניתן לפתוח אתר. אבל זה רק אני.

ענתר

New member
מסכימה אתך

אני מקווה שאנחנו חושבים אותו דבר על ניתוח הפרק בדיוק נכנסתי לדבר על כך, שמפריע לי שאין המשך למה שקורה עם דמויות שמועברות איתם עולם. אני חושבת על הזוג שעבר בוון מהעולם שבו אין גברים מה היה קורה אם הם עוברים לעולם שבו יש פיקוח על ילודה, אוףףףף איזו אכזבה ולמה לא לימדו אותם כמו בעולם שיצרו אנטיביוטיקה, לעשות הזרעה מלאכותית? הייתי מעדיפה את הסוף הזה

למעלה