שאלה חשובה לי אליכם החורזים....

קורין1

New member
שאלה חשובה לי אליכם החורזים....

היקרים של הפורום הפיה שבתרשים הנ"ל
עושים כל שורה פעמים בהצלבה בכל שורה של חרוזים כמו בתנין? ואם כן, האם כך עושים את כל מחזיקי המפתחות/פלאפונים של החיות?

קורין1

New member
אני בדיוק עושה אותה עכשיו...

או יותר נכון מנסה לעשות אותה, וכנראה שהיא נעשת בדרך אחרת אפרופו אני עושה אותה בחרוזי אקריליק

ShadowiT

New member
עד כמה שידוע לי...

השוני העיקרי בין הפיה שבתרשים (ודמויות לא תלת מימדיות) לבין התינינים והחיות התלת מימדים זה החוט. לפי הניסיון שלי: אם משתמשים בחוט דייגים אז נוצר מצב שהחרוזים מסתדרים בשכבות, כמו שיש בתנין. בקשר לדמות של הפיה, אותה אפשר להכין עם סרט, או חוט גומי, ככה לא יווצרו שכבות, ואז היא תראה נורמלית. אפשר גם להשתמש בחוט מתכת/נחושת דק, ואז החרוזים מסתדרים איך שאת בוחרת (פחות או יותר). חוצמזה, השיטה - הצלבות, זה אותו דבר. אלא אם כן אני טועה

קורין1

New member
גם עם החוט גומי לא עוזר....

ניסיתי עם חוט מס' 04 וגם עם 06 וגם בחוט מתכת כנראה שהשיטה שונה... אם יש מישהו שיכול לעזור
, אני כבר מיואשת....

ShadowiT

New member
הכוונה הייתה

לחוט גומי עבה, לא חוט סיליקון. גם החרוזים אמורים להיות שונים (בהתאם לחרוזים) תחפשי בחנויות ערכות לדברים האלו, שקונים לילדים קטנים, הנה דוגמא למה שאני קיבלתי ליומולדת שלי, בתור בדיחה :) מקווה שהתמונות יעזרו

ShadowiT

New member
ותמונה יותר ברורה של הערכה עצמה

החוט הלבן והשחור הדקים הם חוטי גומי, החוט הכחול והשחור העבים יותר, הם סתם חוטים. בהצלחה

wildspirit

New member
את הפיה את עושה עם חוט מתכת

הרגיל ואכן כן את מצליבה את כל החרוזים על שני החוטים לדוגמה: אם נתחיל מהראש את משחילה על חוט למרכז שלו 2 חרוזים צהובים אחר כך 3 חרוזים ירוקים על צד אחד של החוט ומצליבה את כל החרוזים עם הצד השני של החוט כך שההצלבה עוברת בכל החרוזים יחד וככה הלאה מקווה שהבנת בהצלחה

למעלה