שאלה חשובה לי אליכם

שאלה חשובה לי אליכם

כשאתם נכנסים למקום סגור כמו למשל קניון או בית קולנוע אתם עד כדי כך חייבים לעשן ? אני בתור לא מעשן לא אכפת לי שאנשים יעשנו, רק לא לידי. קשה לגלות אחריות ולא לעשן במסעדה? והרי יש מסעדות עם אזורים למעשנים. אני מבין שזה נורא טעים או כיף או לא יודע מה אבל לעשן לא לידי. ד"א הרבה אנשים שמעירים להם על עישון נורא מתעצבנים על זה. הגמד

Vindictively

New member
אממ.. אני מעדיפה לצאת החוצה שאני

רוצה סיגריה. סתם כי אני לא אוהבת שרואים אותי מעשנת.

lizard

New member
כשיש מקום שאסור לעשן בו אז לא

מעשנים. גם אם אני נמצא במקום שלא מאוורר או שיש בו אוכלוסיה שיכולה להפגע מהעישון (תינוקות/ילדים/זקנים או אנשים שלא אוהבים שמעשנים לידם) אז או שאני לא מעשן או שאני הולך למקום שכן אפשר לעשן בו. אני מאמין שרוב האנשים נוקטים בגישה דומה. זה פשוט שיש הרבה אנשים שמעשנים וחלק קטן מהם הוא זה שעושה שם רע לכל האחרים. זה לפחות מה שאני חושב

רוזיA

New member
טוב אני פה! ליזארד'ש דווקא בארי?

דווקא אותו......? נו טוב אולי נתערבב גם איתו נעשן לו את השערות בראש.... עכשיו רבעק מה לא מעשנים פה במקומות ציבורים?!?!? רבעק אני מדליק פייסל בקניון זה עושה לי טוב על הנשמה לראות את כל האימאות החמודות והתינוקות שלהם נהנים מעשן מתקתק ומחייכים... היי אדון שוטר אני משהוווווו אחר כולה פייסל מעשן אז קח שאחטה תתרומם... פחחחחח סתם סתם פפפ....כמה ילדים יש פה רבעק? חצי פורום פאנק פה והחצי השני מסמים קלים חחחחח

daniela82

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רותמיקה

New member
כנ"ל. גם אני מה'מתחשבים'..../images/Emo29.gif

אם מעירים לי אני מתנצלת והולכת להמשיך את הסיגריה במקום אחר..

Vindictively

New member
בקשר לחתימה שלך...

"המצב כל כך..פתטי(לא פטתי).." זה משיר של הפוסי של לוסי, נכון?

הדס100

New member
למה מישהו צריך להעיר לך?

אני אישית מתביישת להעיר לאנשים, סתם כי לא נעים לי, לצורך הענין, לבוא לאיש בן 60 ןלהגיד לו שזה מפריע לי. בגלל זה עדיף פשוט להתחשב מתכתחילה. מה גם שבטח לא נעים כשמעירים לך

למעלה