שאלה חשובה לי.

שאלה חשובה לי.

אני כותבת שירים. לא מלחינה אלא כותבת. ויצא לי מדי פעם לשלוח אותם במולטימדיה וכדו` לידידים וחברות, לאחרונה נעשה שימוש לא כ``כ הוגן בשיר שאני כתבתי ולכן הגעתי לכאן כדי לשאול מה עושים כדי להגן על שירי? זתומרת, איך אני רושמת אותם על שמי? אני בורה בתחום. וזה דחוף ביותר.. אודה לכם. ‎;-)

תשובה אפשרית

להעלות את השירים לאתרים כמו במה חדשה, רצוי בשם שלך ולא בשם במה כלשהו. יש שם תאריך פרסום השיר וגם זכויות יוצרים. ובאמת רצוי שתפרטי- מי השתמש ואיך.

תודה לכם. ובכן,

חברה העלתה שיר שלי לאיזה אתר בשמה! רגע, אין איזה משרד או משו ממשלתי ששם מעגנים את השירים בשם היוצר באופן חוקי?

inbal287

New member
טוב, מכיוון שלא ענית לי אני אנסה לעשות את

המיטב עם התשובה שלי. אז ככה, במידה ואת מעלה את השירים הכתובים לבלוג/במה חדשה או כל אתר אחר, את יכולה להשתמש בזה, זה מעולה ובזה אני משתמשת גם בבלוג שלי... תראי, בעיקרון אין שומדבר שיכול למנוע גניבה של יצירות [מה עלשות שאנשים שמים זין על זכויות יוצרים
], אבל זה המעט שתוכלי לעשות. אם תפרטי לי מה בדיוק קרה וע"י מי נגנבה היצירה אולי אוכל לעזור יותר.
.

CrazyDude2

New member
וכמובן ש

אפשר להצטרף לאקו"ם שהיא חברה להגנת זכויות יוצרים - אבל צריך שהיצירה תצא לאור בצורה כלשהיא (דיסק,רדיו,הופעה) וזה כרוך בתהליך... אבל הם שומרים על הזכויות!

למעלה