avodamehabait2030
New member
שאלה חשובה לכולם, מישהו זוכר בהיסטוריה של המדינה הזאת ישראל שבוע שלם של מזג אוויר אביבי באמצע ינואר? של 20-25 מעלות ברוב הארץ?
כן, בהחלט כן. לגמרי לא חדש.שאלה חשובה לכולם, מישהו זוכר בהיסטוריה של המדינה הזאת ישראל שבוע שלם של מזג אוויר אביבי באמצע ינואר? של 20-25 מעלות ברוב הארץ?
אני חייב לך משהו? אם אתה מתעניין תוכל לבדוק בעצמך. ולעצם העניין, אין חדש תחת השמש (תרתי משמע). מה שהיה הוא שיהיה.אם זה לא חדש מתי היה דבר כזה? תראה נתונים???????
אז צפוי שוב מפץ גדול?!אני חייב לך משהו? אם אתה מתעניין תוכל לבדוק בעצמך. ולעצם העניין, אין חדש תחת השמש (תרתי משמע). מה שהיה הוא שיהיה.
אם זה יקרה תחת השמש אז כן ..אז צפוי שוב מפץ גדול?!
אם זה יקרה תחת השמש אז כן ..
אתה בטוח שמה שהיה הוא שיהיה ? אתה מתנדנד 3 פעמים ביום ????אני חייב לך משהו? אם אתה מתעניין תוכל לבדוק בעצמך. ולעצם העניין, אין חדש תחת השמש (תרתי משמע). מה שהיה הוא שיהיה.
כן, אני בטוח בזה. בכל מה שקשור במזג האוויר מה שהיה הוא שיהיה.אתה בטוח שמה שהיה הוא שיהיה ? אתה מתנדנד 3 פעמים ביום ????
בכל מקרה אתה לא יכול באמת להאמין ב-"מה שהיה הוא שיהיה", כי פעם גם ירד שלג בת"א, מתי לצפות לזה עוד פעם?כן, אני בטוח בזה. בכל מה שקשור במזג האוויר מה שהיה הוא שיהיה.
לאנרכיסט. פעם פה פעם שם נשבר איזה שיא שכבר נשבר בעבר לפני שמדדו כראוי. ואם קרה ודחקנו את טמפ' המינימום או המקסימום באיזה חור בעוד עשירית מעלה, הרי שאין בזה כל עניין מיוחד. כל כמה שנים אנחנו חוטפים טמפ' שמתקרבות ל- 30 מ"צ בינואר. כך למשל, זכורים לי כמה ימים חמים כאלו באמצע ינואר כשלמדתי שנה ב' בקפלון, אי שם במחצית הראשונה של שנות השמונים
בכל מקרה אתה לא יכול באמת להאמין ב-"מה שהיה הוא שיהיה", כי פעם גם ירד שלג בת"א, מתי לצפות לזה עוד פעם?
שלג בתל אביב נדיר ואם נחכה מספיק שנים נדע גם עד כמה הוא נדיר. (פעם במאה שנה? מאתיים?)בכל מקרה אתה לא יכול באמת להאמין ב-"מה שהיה הוא שיהיה", כי פעם גם ירד שלג בת"א, מתי לצפות לזה עוד פעם?
כן, זה שחם פה גם בחורף זה סוג של הנורמה.שלג בתל אביב נדיר ואם נחכה מספיק שנים נדע גם עד כמה הוא נדיר. (פעם במאה שנה? מאתיים?)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.