שאלה חשובה לכולם!

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
שאלה חשובה לכולם! ../images/Emo26.gif

אני יודעת שהקהילה כאן עדיין קטנה אבל אני רוצה לדעת אם יש פה אנשים מראשון שקיעקעו/חוררו את עצמם באחד מהסטודיואים בראשון (עם עדיפות לסטודיו ספציפי אחד) אני לא רוצה להזכיר שמות אבל אם יש פה מישהו שמתמצא בסטודיואים בראשון אני אודה לו מאוד אם הוא ישלח לי מסר אישי. בבקשה אנשים זה מאוד מאוד חשוב לי!

אממממ... היי =)

טוב תראי... אני מראשון...והיה לי עד היום עגילים-בלשון,בתבור,בפיטמה,טארגוס,נזם,סמיילי ואת רובם עשיתי אצל מורנו... עכשיו יש לי שתי קעקועים שעשיתי בוומפייר... אני אישית ממצליצה על אחד מאלה...

m.n

New member
מכירה ומוקירה

אבל דיברתי דווקא על מקום אחר בראשון...

איזה למשל?

"הדיו הקסום"/אצל אפרת? חברה שלי קיעקע את עצמה אצל אפרת לא יצא משהו וסתם יקר... והדיו הקסום הרבה ידידים וחברות שלי עשו שם עגילים...

m.n

New member
סוף סוף עלית על זה!

הדיו הקסום שולט
קיוויתי אולי מישהו פה מכיר...

חחחחח...

מה זה היה חידון או משהו.?? אני אישית לא ראיתי עדיין עבודות שלו רק פירסנגים ככה ש....... אין לי דעה...

m.n

New member
לא חידון

רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסטודיו והצוות...

KkK270

New member
למרינה:../images/Emo124.gif

את בטח לא מבינה מאיפה אני מכיר אותך..אבל לא משנה... בקשר למה ששאלה...זה אחלה מקום באמת סבבה...חוץ מהמתלמדים המסריחים שיש שם...סבבה יוסי הוא מקצועי והכול...אשתו סתם שווה.. אבל תיקי וההוא עם הליפה סתם 2 מסריחים שמתנסים על הגוף שלכם.. אל תתנו להם לעשות..תבקשו מיוסי שאתם מעדיפים שהוא יעשה..

m.n

New member
מממממהההההה??????

עד ההוא עם הליפה!!!!!!!!!!! נאור לא מתלמד הוא הפירסר המקצועי שם! יוסי כבר לא עושה פירסינגים הוא מתעסק רק בקעקועים. אישתו עושה את רוב הפירסינגים ותיקי? מי בכלל נותן לו לגעת אפילו בזבוב מת?!?!?! ואני דורשת שתיקח בחזרה את מילותיך על הוא עם הליפה" באמת שלא מגיע לו!

למעלה