שאלה חשובה לכולם

שאלה חשובה לכולם

מכיוון שהסדרה נגמרה לעת עתה והפורום די שומם, החלטתי להעמיד שאלה לכולכם. מבין דמויות המשנה (אמרת משנה - לא סם סיבורן) שעזבו במהלך השנים, מי האהוב עליכם? מספר מועמדים (והשחקנים ששיחקו אותם): מנדי המפטון (מוירה קלי) ג'ון הוינס (טים מת'סון) איינזלי הייז (אמילי פרוקטר) אדמירל פרסי פיצוואלאס (ג'ון עמוס) ברונו ג'יאנלי (רון סילבר) דלורס לנדינגהם (קת'רין ג'וסטן) איימי גארדנר (מרי לואיז-פרקר)

Nimst

New member
קשה לבחור

אני חושבת שאיימי או איינזלי. או דולורס. המממ, זה באמת קשה. אני אלך על איימי. מוכשרת, אסרטיבית ומשעשעת. מה עוד אפשר לבקש?

dovyair

New member
וגם נראית טוב

אפילו חברה שלי יודעת שאם איימי תהפוך לאמיתית ותגיע לפה אנחנו נאלץ לומר שלום

Nimst

New member
אם חבר שלי היה אומר לי דבר כזה..

היה חבל עליו.

מנדי המפטון

חברה לשעבר של ג'וש, שהייתה חלק מהצוות בתחילת הדרך, הפכה לעצמאית שליוותה סנטור שרצה להתמודד נגד בארטלט וחזרה לצוות אחרי שג'וש דאג שהמועמד שלה ייפול. בעונה השנייה היא נעלמה ללא הסבר.

המממ.

יכול להיות שלא ראיתי את העונה הראשונה?

Nimst

New member
אני חייבת להודות

שגם לי אין שום זיכרון ממנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
פשוט הדחקת אותה, וזה טבעי לחלוטין

למעשה גם אני, למרות שצפיתי בפרקי העונה הראשונה כמה וכמה פעמים, מופתעת כל פעם מחדש לגלות את נוכחותה. היא היתה כה מיותרת, שאף אחד לא התגעגע או התעצב על לכתה. ככה זה, לדברים טובים מתרגלים מהר.

קרב צמוד בין איימי לאיינזלי

חבל שלא ראינו יותר מאיינזלי. דווקא דמות עם פוטנציאל רב לא ממומש.

trilliane

Well-known member
מנהל
איינסלי הייז, ללא ספק

היא היתה כה חיננית ומקסימה מבחוץ, ושנונה ומתוחכמת מבפנים... היא נעלמה במפתיע בלי הסבר בסדרה עצמה (ההסבר החיצוני הוא שהשחקנית קיבלה תפקיד קבוע באחת מסדרות המשטרה, אפשר לבדוק ב-IMDB אבל זה לא מספיק מעניין אותי כרגע) והשאירה אצלי טעם לעוד. לגבי דלורס לנדינגהם - אהבתי אותה מאד ובכיתי על מותה, אבל איך שרו להקת הנח"ל? "הניחו להולכים". סיימו את תפקידה בסדרה בכבוד, ומה שהיה היה. לא הייתי מתנגדת לעוד פרקים איתה, אבל די מיציתי, לא חושבת שלדמות היה לאן להתפתח.

buffgirl

New member
קשה.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני מתלבטת בין איינזלי לאיימי.. אני חושבת אלך עם איינזלי כי היא היתה הרבה יותר שנונה ומצחיקה לדעתי, ובניגוד לאיימי, היא לא היתה חוצץ בין ג'וש ודונה
אהבתי גם מאוד את דלורס, ונורא אהבתי לראות את השחקנית בג'ואן מארקדיה כמה פעמים.

stavoonia

New member
אני מעדיפה את אדמירל פרסי פיצוואלאס

הוא אחלה בנאדם...מה יש לפרט?
ספוילר למטה!!
אדמירל פרסי פיצוואלאס ז"ל סוף ספוילר

למעלה