שאלה חשובה לכולם .....

s o l1

New member
שאלה חשובה לכולם .....

מי מבין אנשי הפורום טיפל אצל ד"ר שמש ?? פשוט אני רוצה לשמוע תגובות עבור הטיפול עצמו תוך כמה זמן מרגישים איזון וחוזרים לתיפקוד חיים רגילים אני כבר כמה ימים בטיפול עצמו ולא יודעת אבל זה עדיין אותו הדבר ללא כל שינוי משמעותי .

zs1957

New member
רוך בואך לא שמעמנו ממך זמן רב

היי רונה, חשבתי שאת מרגישה טוב , לא שמענו ממך זמן רב. לעניין הטיפול של ד"ר שמש כל גוף מגיב אחרת לטיפול אחד מגיב מהר יותר ואחר לאט.בסופו של דבר הטיפול עוזר ויוצאים מזה. צריך הרבה סבלנות. האם את משלבת את העזרה הראשונה + הטיפול עצמו? זה השלב של ההילינג קרייסס,שלב המשבר ויש רגרסיה בטיפול ,אך זה גם שלב החלמה. מציעה לך לשוחח עם ד"ר שמש כדי לקבל עידוד מקצועי ממנו. תרגישי טוב, אשמח לעזור ולענות על כל שאלה, או התלבטות שיש בנושא. שבת שלום, זהבה שחם

s o l1

New member
אני רק במצב של עזרה ראשונה

אני לוקחת שניים ביום , נישבעת לך שאני באותו מצב .אני לא יודעת מה לעשות יש לי לחץ חזק באוזניים וכל תזוזה זה מהווה לי מן חוסר יציבות בין האזניים ורעשים המון רעשים באזניים במיוחד כשאני לועסת רעש של מן בועות מתנפצות באוזן

zs1957

New member
תדברי עם שמש ותספרי לו על מצבך

ועל תחושותייך.תתיעצי עם שמש אם כדאי לעשות בדיקת לסת. לפעמים כשיש בעיות בלסת מרגישים כל. לאחר טיפול זה עובר. האם לא קבלת עשיין את תוצאות כל הבדיקות? זה נראה לי הרבה זמן מאז שדברנועל הבדיקות.אני בטוחה שהוא עלה על הבעיה הקשה של ורטיגו וטיניטוס והוא יתן לך את הטיפוך ההולם. זהבה שחם

s o l1

New member
אתר המספר על הורטיגו

http://www.clalit.org.il/meir/Content/Content.asp?CID=7&u=191

zs1957

New member
ודה על האתר של הוורטיגו ששלחת

היי רונה, מה שלומך? אני מקווה שיש שיפור במצבך.גם אם לא, אל תתיאשי הוא יגיע. לכל אחד יש את הזמן והקצב שלו. פרסמתי 4 מאמרים בנושא היפנוזה כדאי שתקראי. השימוש בהיפנוזה עוזר מאד לטיפול בוורטיגו, בטינטוס ובמחלת מנייר. לי ההיפנוזה עזרה מאד בכל נושא הכאב והשינה. ממליצה בחום לעשות טיפול בהיפנוזה.אפשר לעשות את הטיפול דרך קופת חולים כטיפול משלים של רפואה אלטרנטיבית. הטיפול נעשה ע"י רופא מוסמך להיפנוזה. אשמח לשמוע את תגובתך וכן מה קורה אתך? זהבה שחם

למעלה