שאלה חשובה לכל ההורים והחולות

sunny lady

New member
שאלה חשובה לכל ההורים והחולות

שלום. אני אנורקטית לשעבר (בריאה כבר 5 שנים - זה אפשרי וזה נפלא!!). נתבקשתי לייעץ בנוגע ליוזמה פרטית להקמת מרפאה להפרעות אכילה, שהטיפול בה יתבצע כנראה פעמיים בשבוע, למשך חצי יום בכל פעם. במרכז יתקיימו קבוצות טיפוליות, טיפולים אישיים, טיפול דיאטני ופיקוח פסיכיאטרי על ידי טובי המטפלים בארץ בתחום הפרעות האכילה (אני עדה אישית לכך שאלה המטפלים הטובים ביותר). הטיפול יותאם אישית לכל מטופלת ויקבל אנשים הסובלים מכל סוגי הפרעות האכילה ובכל הגילאים. מכיוון שהמרכז הוא פרטי (והטיפול בו מקצועי והטוב ביותר), חשוב לנו לבדוק את הביקוש לסוג כזה של מרכז וטיפול, מכיוון שככל שיהיה יותר ביקוש, כך המימון שלו יהיה זול יותר (גם כך הטיפול לא יהיה מאד יקר, למרות היותו פרטי). אשמח מאד אם תוכלו לעזור ולהביע את דעתכם לגבי הביקוש למרכז שכזה, על מנת שנוכל להתחיל לפעול. מבחינה אישית, אני יכולה להעיד שהמטפלים שהולכים לעבוד במרכז, וההנהלה שבראשם, הם באמת הטובים שבטובים. ולכל ההורים, המשפחות, החברים, החולים והחולות - אני רוצה לומר לכם שאפשר להבריא מהמחלה ל-ג-מ-ר-י! אפשר לחיות חיים בריאים ומאושרים. ההורים שלי והמשפחה כולה מאושרים, ואני חיה את החיים שתמיד נועדתי לחיות. אל תאבדו תקווה! אני כאן עבור מי שצריך אותי. תודה ואהבה.

rolan

New member
גם אני בעד ../images/Emo45.gif

חסרים פרטים, כמו למשל: היכן תוקם המרפאה. יש חשיבות רבה למיקום, כי עד כמה שידוע לי (אולי אני טועה) יש מרפאות בעיקר במרכז הארץ ובצפון והדרום הן מעטות מדי. אני שמחה בשבילך על החלמתך
אשמח מאוד אם תשארי כאן כדי לתת מנסיונך גם לאחרים.

sunny lady

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif

תודה על התגובות (אשמח אם עוד אנשים יגיבו). מיקום המרפאה טרם נקבע. אני בטוחה שהוא ייקבע בהתאם לביקוש (בגלל זה חשוב היה לי לשאול את האנשים כאן). כמו כן, כולנו תקווה שנוכל לפתוח מספר סניפים. מכיוון שהאנשים שמקימים את המרפאה הם המקצועיים ביותר, כל הפרטים הללו כמובן יובאו בחשבון. תודה על התמיכה
אני אשמח לתרום מניסיוני, אז תרגישו חופשי. באהבה.

gali gold

New member
מצטרפת לביקוש

אני אמא לילדה בת 15 וחצי עם הפרעת אכילה שמטופלת כרגע במחלקה בתל השומר. אני מניחה שגם כשתשתחרר מהאשפוז עדיין תצטרך מעקב והמשך שיחות טיפוליות ומרפאה כזו בהחלט תהיה לנו לעזר. אנו באזור ת"א. ברכות על היוזמה ונשמח להתעדכן. גלי

sunny lady

New member
../images/Emo13.gif

תודה רבה. אני מאד שמחה לראות את ההיענות. בקשר לבתך - תל השומר היא מרפאה מצוינת. (מה שנקרא - been there, done that), ואני שמחה בשבילה שהיא מקבלת טיפול. עד כמה שהאישפוז הוא חשוב ועוזר, המשך הטיפול כשמשתחררים ממנו הוא בעל חשיבות אדירה!!! בייחוד מכיוון שהאישפוז הוא "חממה" שההלם כשיוצאים ממנה הוא די גדול. חייבים יד תומכת שתעזור בצעדים הראשונים. במובנים רבים השחרור מבית החולים הוא ממש כמו תינוק חדש שבא הביתה וצריך ללמוד הכול - כיצד ללכת, כיצד לאכול, כיצד לדבר, וחשובה האהבה של ההורים ותמיכה של אנשי מקצוע. יום נפלא לכולם.

rolan

New member
בכרטיס האישי שלך

דרך העדכון תוכלי ליצור לעצמך "חתימה". אם תצטרכי עוד עזרה, פני אלי במסר. בהצלחה

למעלה