שאלה חשובה לכל המתקשרים בפורום..

שאלה חשובה לכל המתקשרים בפורום..

שלום לכולם, יש לי שאלה שאני מתחבטת בה דיי הרבה זמן ,יצא לי ללכת מספר פעמים למתקשרים (גם קוראים בטארוט)ב"עלי שם " שידועים כ"לא שרלטנים" מדוע כל פעם שאני שומעת אותם לגבי העבר הם צודקים כמעט ב-100% כנ"ל לגבי ההווה אבל כשמגיע העתיד רק לעיתים מאוד רחוקות הם קולעים, מישהו אמר לי פעם שהעתיד נתון לשינוי מתמיד ומה שהם אומרים זה רק פוטנציאל למה שעתיד לקרות,אז אם ככה הדבר לשם מה אנשים מתיימרים לנבא את העתיד אם הוא עלול להשתנות כל פעם מחדש והוא אכן משתנה..מה זה נותן לנו?? ודרך אגב את הטענה הזאת אני שומעת גם מאנשים שקרובים לי שהלכו לכל מיני "מגידי עתידות" ושהם פיספסו להם לגבי העתיד,אולי עדיף להניח לעתיד לקרות באופן טבעי מבלי לנסות לדעת??מה דעתכם בנדון... בברכה והמשך יום נפלא...

העתיד ידוע וכל האפשרויות פתוחות

שלום, השאלה שלך מאוד מובנת והגיונית. היית רוצה, כמו כולנו, לדעת מה הולך לקרות. לחיות בחוסר וודאות (והחיים מלאים בהם) הם קשים ומתסכלים. גם לדעתי, אמנם העתיד ידוע, אבל כל האפשרויות פתוחות. המשמעות של זה, בעיניי, היא שאכן ישנם כמה תרחישים צפויים בעתידו של כל אחד מאיתנו - זה הפוטניצאל, אבל מתוך הפוטנציאל הזה, ניתנת לנו הזכות לבחור במתאים לנו ביותר. מסיבה זו, לא ניתן לדעת את העתיד שבו תבחרי. את שואלת, בצדק, אז למה צריך את הפותחים למיניהם?. הערך הוא בכך שאת לומדת איפה את נמצאת ברגע זה - מבחינה רגשית, מחסומים, תמיכה וכו'... ולכן סביר להניח שתבחרי בדרך מסוימת - שאותה "צופים" לך הפותחים למינהם. כאשר אני פותח לאנשים, ואני עושה את זה לעתים, אני אומר להם במפורש שאין אפשרות לחזות עתיד. הבחירה בידינו. מכאן, שהפתיחה להבנתי מאוד עוזרת לנו להכיר ולהיות מודעים לעצמנו. האם זה לא הדבר החשוב ביותר לעתידנו? ירון טופז

שלום לך

אני אפתח את דבריי בכך שירון צודק אבל הייתי רוצה לחדד את דבריי מזוית של עולם התקשור. אני לא מתקשר אבל אני יכול להגיד לך שמשפט המפתח הוא "הכל ידוע מראש אבל הרשות נתונה". ועכשיו אני אבהיר את כוונתי התקשור ומבחינתי גם החוקיות של כל שאר הדברים, עובדת לפי זה שהרשות נתונה לכן כל המידע שתקבלי יכול לכוון אותך, להדריך אותך, לעזור לך, אבל אף אחד מהם הוא לא חוזה עתידות, יש מטרות קוסמיות שיש לנשמה שלך כמו יעוד, שיעורים ותיקונים שהיא צריכה לעבור בעולם ובהחלט ניתן לדעת מהם אבל אף אחד לא יגיד לך שאת תעברי את התיקון הזה או אחר או שאת באמת תשלימי את היעוד שלך. אז אם את מצפה לחיזוי עתידות מדויק צפויה לך אכזבה כי זה לא קיים, אבל עדיין כדאי לך אם תרצי לקבל את המידע שייתן לך את ההכוונה. בברכה לוטן.

רותי 11

New member
אני מסכימה עם מה שנאמר עד כה

ואוסיף - מהעולם שלי (מתקשרת) כאשר מגיע אדם למתקשר מהשהוא יכול לעשות זה ראשית לייעץ לו, דרך בתקשור - כי ידוע שבתקשור רואים את התמונה מלמעלה ולא בעיניים ארציות שזה מאוד מוגבל, מתקשר יכול לראות את הפוטנציאלים שאיתם ירדת לכאן, מתקשר יכול לראות מאיזה תקופת חיים אחרת מגיעים המחסומים שיש לנו בחיים, או להסביר מה השיעורים או התיקונים שיש לנו, מתקשר יכול לכוון אותך לרשימת הנשמה שאיתה ירדנו. לכן יעוץ בתקשור הוא יעוץ ממקור לא שיפוטי לחלוטין.

tagademalhuta

New member
העתיד

מה שבדר"כ מתקשרים מוסרים לנו הוא על העתיד לפי הנתונים בהם אנו ביום הנתון, כלומר הם מתקשרים עם המדריך שלך ומוסרים על על מה אמור להיות. אם זה קורה או לא קורה- זה תלוי בהחלטות שאת עושה בתקופה שלאחר מכן. למשל- נניח אומרים לך שאת צריכה להכיר מישהו ובדרך הכרת את אותו האדם בדרך שלא הצלחת להבין שהוא זה שאת אמורה להכיר ופנית בשל החלטותיך באותו הרגע לכיוון אחר. התוצאה השתנתה.

gila1 האחת

New member
סוסיה היקרה!

העתיד שלנו אינו חתום,בידי אנשים חיצוניים, אלא רק בידינו. כאשר אדם "מנבא" לך את עתידך,הוא שולל ממך את זכות הבחירה שלך כאדם, והיא הזכות החשובה ביותר! בכל דרך בחייך שתבחרי,יהיה פיצול לנתיבים,ובכל נתיב שתבחרי, שוב תפגשי פיצול לנתיבים. כאשר אדם אומר לך באיזה נתיב את עתידה ללכת,כאשר תגיעי לנתיבים הללו, באופן לא מודע תבחרי בדרך שאותו אדם אמר לך. זוהי,אגב,דרך טובה עבורך לדעת האם האדם שהגעת אליו, קורא בקלפים,רוכב על סוסים ועוד... האם הוא אדם שבא מכוח טוב ונקי או רע, אם הוא יאמר לך מה עתיד לקרות לך,זהו אינו אדם שבא מכח טוב. שיהיה לך יום טוב. גילה.

שלום לך סוסה לבנה../images/Emo24.gif

לצערי בעבר הרחוק מעל 20 שנים, גם אני הלכתי למתקשרים וקלפים וקפה... אז כמוך לא הבנתי את מטרת התיקשור. נכון רוב האנשים רוצים שיחליטו בשבילם מה לעשות, שיאמרו להם מתי יתחתנו, וכמה ילדים, ומה יהיה מצבם הכלכלי, וגם אני לא הבנתי פעם אלר פעם, אומרים דברים מלהיבים, שלא קורים אז חזרתי ושוב שאלתי את אותן שאלות וחוזר חלילה. מטרת התיקשור אינה לומר עתידות, למרות שלעיתים יש דברים שאני כמתקשרת יכולה לקלוט מחשבה של מישהו אחר ולומר אם הוא רציני ומחוייב לקשר בזמן נתון למשל... זה לעיתים עובר דרך תיקשור עם האני העליון והנשמה. אני אף פעם לא אומרת עבר, גם לא הווה , האדם שמולי מספר לי סיפור חייו ואז אני נותנת לו דרך להבין את הפוטנציאל ומה האפשרויות שלו להתקדם ולהצליח. אך על יעוץ כזה יש 1 מתוך 10 שרוצים שיאמרו להם מה שהינם רוצים לשמוע . ויש לי מכרה מישוב קרוב, שפשוט כל הזמן מגיעים אליה , והיא אמרה לי בפרוש- אם אני אגיד משהו לא טוב הם לא יבואו שוב. לכן, יש שוק פרוץ של כל אלו שאינם צינור נקי . גם אם שמם מפורסם. אז בשביל מה תיקשור ? בשביל לתת לך דרך שאינך רואה . מתקשר לרוב בעל תדר גבוה וקליטה מעבר . בהצלחה ואהבה אריאלה

מה שאמרו לך כאן רוב האנשים

מאד מדוייק בעייני. תיקשור אינו חיזוי עתידות - כי מלאכים לעולם לא יקחו מאיתנו את הבחירה. למשל: אם תשאלי האם תתחתני אם החבר שלך. ויגידו לך כן - אז כבר לא תבחרי לבד.... וגם כשאומרים עתיד - זה רק מה שאת מסוגלת כעת להכיל.

למעלה