שאלה חשובה לכל חברי הפורום

CowLover

New member
יש לי כמה השגות מהשאלה שלך

מי זה נמרוד? ולמה צריך לחלק אותו? המממממממממ......

fish11

New member
משמרות מחאה בחיפה

שלום לכם, הגעתי אליכם ממחוזות וואלה הרחוקים. ביום רביעי הקרוב מתוכננת משמרת מחאה וחלוקת פליירים בחיפה. פרטים מלאים אפשר למצוא במגזין אנונימוס האחרון ב"חדשות ופעילות" נשמח לראות אתכם, גלי.

vegi force 1980

New member
זה לא ביום חמישי???

ואללה אני כניראה מגיע!!!! כיכר ספר יום רביעי שעה 15:00????

vegi force 1980

New member
אויי ../images/Emo93.gif אני לא אוכל להגיע

פאאקקקקק רציתי לבאו אבל יש לי משהו אחר שאני לא יכול לדחות.....

vegan

New member
רביעי בחיפה חמישי בירושלים ותל אביב

מתקיימות 3 הפגנות שונות תוך יומיים בשלושת הערים הגדולות: חיפה - יום רביעי נגד פיטום אווזים פרטים למעלה תל אביב - יום חמישי מול שגרירות פורטוגל, נגד מלחמות שוורים. פרטים באנונימוס 03-5226992 ירושלים - יום חמישי 17-20 ברחבת המשביר לקידום זכויות בעלי החיים. הפגנה זו עוסקת בכלל הנושאים בהם מנוצלים בעלי החיים על ידי האדם - תעשיית המזון, ניסויים, קרקסים ופרוות. לפרטים - אנונימוס ירושלים 02-6262705

lilithmm

New member
אולי מישהו מהמרכז יכול לאסוף אותי?

אני גרה באזור נתניה

vegi force 1980

New member
הממממ...

לכי לתחנה מרכזית בנתניה תקחי קו 947.... אין יותר פשוט מזה....

TheFinalCut

New member
אפשר לארגן משהו

השאלה היא, אם יש לך משהו נגד רכב דו גלגלי
(?)

fish11

New member
התמצאות בחיפה

כיכר קרית ספר נמצאת בין מרכז הכרמל למרכז חורב, קרוב למרכז חורב, מקום די מרכזי. אפשר לשאול במודיעין בתחנה המרכזית איזה אוטובוס מגיע. אני יודעת שקו 28 עובר ליד הכיכר ועוצר קרוב (אחרי שעושה סיבוב די גדול).

האפי לי

New member
התמצאות בחיפה

זה ממש קל, ואם תפספסו את התחנה 2 מטר אחריה יש עוד אחת מהמרכזית החדשה (מרכזית המפרץ) יש את קו 139 ואני חושבת שגם 129 אם נוסעים ברכבת אז מתחנת בת גלים יש את 22, 37, 28, 20 בקיצור יש המון קוים ממש לא קשה להגיע, וכל נהג אוטובוס יודע מה זה כיכר ספר (זו כיכר עם מזרקה שבד"כ לא עובדת) והיא הכיכר היחידה (נידמה לי) על הכרמל אז ממש לא קשה למצוא בעיות חניה לעומת זאת יש בשפע

למעלה