שאלה חשובה למבינים..

שאלה חשובה למבינים..

אוטוטו אני נוסעת לפולין:) אני משתמשת בעדשות מגע וחייבת לשים בתיק הצד אותו אני לוקחת למטוס קופסא מיוחדת לעדשות +מעט נוזל (אני מדברת על משהו כמו 7-10 מ"ל נוזל, כלומר ממש מעט). יש למישהו מושג אם יאשרו לי להעלות את זה לטיסה בתיק הצד? כי הבנתי מחברה שלא מרשים להעלות נוזלים לטיסה... תודה לכל העונים!

אז ככה

יצאתי למסע לפני שנה... ועד כמה /שאני יודעת לחברות שלי לא הייתה בעיה לקחת איתן את כל הערכה לעדשות... אין בעיה עם תרופות- אני לקחתי איתי בתיק משחות וכדורים וטיפות אף ולא עשו בעיות...

N B I

New member
אולי משם יעשו לך בעיות

בכל מקרה אני ממליצה לך גם לקחת משקפים כי חברים שלי ממש סבלו מהעדשות האלה כל המסע, בגלל היובש,העייפות והבכי וגם הבודקים הפולנים מעיפים כל כבר שנראה להם חשוד, כמו מים!

אמממ

אני לא בדיוק זוכרת אבל אני כמעט בטוחה שבתיק יד שהן עלו איתו למטוס... אירדנו את כל התרופות בתיק צד כדי שאם חלילה המזוודה לא תגיע איתנו יהיו איתנו הדברים החשובים שאנחנו צריכים ואי אפשר לקנות שם.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifמשקפיים

לדעתי גם עדיף, מסע מוצלח

שירנות

New member
היי

בדיוק גם אני חושבת אם אפשר להעלות כדורים או לא... תגידי איך קוראים לך?

שירנות

New member
נראה לי שטעית

מה הכינוי שלך? אצלי אין אך אחד חדש באייסי...נראה לי וגם לא קיבלתי בקשה לאישור

SicPuPpy

New member
לדעתי

(בתור אחת שיש לה גם עדשות מגע חח) ממה שהבנתי מראשי המשלחת אצלנו (טסים עוד שבועיים) עושים ממש בעיות עם דברים מיימים בתיק צד מאחר ופעם היה מקרה שהעבירו איזה סוג של רעל נוזלי או משהו כזה דרך בושם או בקבוק מים.. אבל אם זה במזוודה לא נוגעים בזה ממש, כי אין לזה גישה למטוס ואת לא יכולה "לפגוע" באף אחד עם זה.. אז תקני שני זוגות של עדשות מגע -יומיות- באופן חד פעמי, רק 2, לטיסה הלוך וטיסה חזור ככה שלא תצטרכי שום דבר שקשור לעדשות בתיק הצד כי זה יומי ולא צריך לנקות את זה וכו' וכו'.. ואז במזוודה תוכלי לשים את הנוזלים והקופסא של העדשות השבועיות\דו שבועיות\חודשיות\שנתיות שלך ולהשתמש בהן לכל אורך המסע..

למעלה