שאלה חשובה!!!! למגדלי האיגואנות...

lizard83

New member
שאלה חשובה!!!! למגדלי האיגואנות...

קודם כל שלום לכולם, אני מאוד אוהבת את הפורום שלכם ומשתדלת לקרוא מתי שאני יכולה (ממש חובבת זוחלים !!).
אתמול הייתי בחנות חיות כדי לקנות לאיגואנה שלי ויטמין D3 בטיפות והמוכר אמר שחסר כרגע בכל הארץ?!?!?! ויגיע רק באבקה יש למישהו מושג האם נכון הדבר והאם יש הבדל משמעותי בין טיפות לאבקה
תודה!!

dreaming h

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני שמחה לשמוע שאת נהנת מהפורום :) מגדלת משהו מלבד איגואנה? לגבי הויטמנים, לא יודעת איפה אפשר לרכוש, אבל רבים ממגדלי הלטאות משתמשים בויטמין באבקה, כך שעושה רושם שזה מספק. אגב, במאמרי הפורום יש שלושה מאמרים על איגואנות, את מוזמנת לקרוא.

lizard83

New member
תודה!!

ולשאלתך, אני מגדלת רק אותו כבר שש שנים והוא גדל להיות ממש יפיוף...
(ניסיתי לשים תמונה אבל לא הלך)

terra2

New member
שאלות

את מגדלת אותה בטרריום או בחדר? משתמשת בחימום קרמי? תאורה כל כמה זמן מחליפה? מה הגודל של האיגואנה שלך? מצטער על כל השאלות פשוט אני רוצה לדעת כמה שיותר תודה מראש

lizard83

New member
תשובות...

קודם כל זה זכר, והוא מתגורר בחדר משלו (כן, הוא חי חיי מלך
) ויש לו מנורה קרמית. אורך מלא של כל הגוף 130 ס"מ בערך אשמח לענות על שאלות נוספות

terra2

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עוד שאלות מה התפריט היומי שלו? ואיזה סוגים של ויטמינים ותוספות מזון אתה שם לו כל פעם באוכל? (ובאיזה כמות?) שוב תודה

lizard83

New member
קודם כל.....!

(אני בחורה). ודבר שני הייתי נותנת לו כשהוא היה קטן מזון יבש מיוחד לזוחלים שהיום אגב אני כבר לא רואה בחנויות. והיום ויטמין D3 בטיפות, מספר טיפות בשבוע. אך השאלה שבעצם העלתי פה בפורום היתה האם זה נכון שחסר כרגע בארץ את הויטמין בטיפות ויש כרגע רק באבקה. מבחינת תפריט, פירות וירקות שונים. כמובן טרי מדי יום מקווה שעזרתי

למעלה