שאלה חשובה למי שמבין זה דחוף!!

שאלה חשובה למי שמבין זה דחוף!!

חברה שלי בתולה והזין שלי באורך של 15 ס"מ בערך זה יגיע לקרום הבתולים? אחרי כמה ס"מ נמצא קרום הבתולים?

יפשושית

New member
נראה לי שאתה בפורום הלא נכון....

בכל מקרה! במקום להתעסק באורך הזיין שלך ובקרום הבתולין של חברה שלך תתעסק בלאהוב אותה ולהיות עדין! לעשות אהבה ולא סקס!

תגובה

בסדר זה ברור אבל עדיין אני מפחד שנשכב והיא עדיין תישאר בתולה אז אני רוצה לדעת אם את לא יכולה להגיד לי אני ישמח אם תגידי לי לאיזה פורום לפנות תודה

הוא נמצא חצי מטר אחרי..

ואם אין לך חצי מטר מה לעשות..לא יקרע! כמה שאתם בורים בגיל הזה! זה נמצא בפתח הנרתיק היכן שאתה אמור להכניס את איבר המין שלך. גם אורך של סנטימטר היה מבקיע אותו.

udidam

New member
מה שאני לא מבינה..

זה מה הוא כ"כ מפחד שהיא תישאר בתולה? מה כ"כ מדאיג אותו בזה

כי הוא רוצה

להיות "גבר". לרוץ לספר לחברה..תראי בן כמה הוא. לא מספיק שהוא "תקע אותה" הוא גם צריך "להבקיע אותה"

שנצית

New member
אני חושבת שאתה טועה פרי....

אם אורך של סנטימטר היה מבקיע את קרום הבתולין אז כל אחת שהייתה מתחילה להשתמש בטמפונים לפני שהזדיינה טכנית כבר לר הייתה בתולה..... וזה בהחלט לא נכון.....

udidam

New member
קצת מידע..

קרום הבתולים אכן נמצא די קרוב לפתח הואגינה. יש בו חור שדרכו יורד המחזור החודשי והוא גמיש במידה מסויימת. יש טמפונים מיוחדים לבתולות, הם יותר קטנים. אם בתולה תשתמש בטמפון מקסי, שייפתח בפנים לגמרי, היא עלולה להכאיב לעצמה מאוד בשליפתו ובסיכוי קטן ליצור קרע מסויים. יחד עם זאת, טמפון הינו צר יותר מאיבר מין גברי סטנדרטי וגם הרבה יותר ג מ י ש, מאחד כזה שנמצא במצב זקור.

זה לא אתה זה את

ואת מוזמנת לשאול בפורום טיפול מיני ומיניות ולהווכח שאני צודקת. הקרום לא נמצא אפילו בעומק של סנטימטר אלא ממש בפתיחה והסיבה היא שאת יכולה להשתמש בטמפון גם בהיותך בתולה ולא לקרוע את קרום הבתולים היא בגלל שהקרום עצמו לא שלם אחרת, איך הדם שבמחזור יוצא החוצה אל הפד? חשבת על זה פעם? איך יוצא דם מהרחם אם הקרום שלם? ואם הוא שלם אז איפה הוא נמצא מאחורי הרחם? אז זהוא, שלא. הוא נמצא ממש בהתחלה בכניסה ובתולה יכולה לראות אותו במראה. לכן אומרים שטמפונים לא מופגעים בקרום כי יש בו פתח. אם תנסי להכניס טמפון גדול אז, קרום הבתולים שלך יכול להקרע וזה כואב אך יש טמפונים מיוחדים לנערות שעוד לא קיימו יחסי מין בדיוק בשביל זה. זה מדהים איזו בורות יש היום בעולם מסביב כל עניין המין.

וואלה יש לי בדיוק את אותה הרגשה

למשמע המלים "לעשות אהבה". ראבאק, אהבה מרגישים. סקס - עושים. "לעשות אהבה" זה ביטוי שמתאים לילדות בנות 17 שלובשות בעיקר וורוד, קונות עפרונות עם נצנצים ויש להן מלאכים על הקירות בחדר.

Miss Thang

New member
אני מעדיפה להזדיין, מאשר לדבוק

בבטוי כמו "לעשות אהבה". מזכיר לי תמיד את הספרים של דניאלה סטיל.

יפשושית

New member
לעשות אהבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכוונה היא לא לחשוב על אורך הזין ועל קרום הבתולין! אלא להרגיש את הבחורה! להנות מההנאה שלה! לא להנות רק מהעיניין הפיזי! סקס זה הרבה מעבר להנאה הפיזית המינית! לפחות אני חושבת ככה! ואני לא נערה בת 17! בטח לא לובשת ורוד כל החיים! ובט שלא זוהרת מנצנצים! רק בחורה עם טיפלה ניסיון מיני שחושבת שסקס עושים עם רגשות ולא למען סיפוק עצמי או חברתי!!!!!!!1

למעלה