שאלה חשובה לקח סיגריה

idanmoshe18

New member
שאלה חשובה לקח סיגריה

אני ממש מצטער שאני מציק לך אנחנו ממש רוצים ביטוח על עניין התפילות אני רוצה להיות בטוח נגיד שכל יום יהיה בבוקר (עד 8 בבוקר) ובמנחה וערבית (6-8 בערב) מישהו שיתפלל איתנו והאם זה ודאי כעת אנו מתכננים לטוס באמצע יולי ורציתי לשאול אמרת שכנראה בית חב"ד יהיה פתוח השאלה היא האם הם מתפללים שם כל יום או רק בשבת העניין שאני מציק לך הוא בגלל שחבר אחד שלנו בשנת אבל על אביו ז"ל והוא אמר שאם הוא יפספס תפילה אחת הוא לא יסלח לעצמו על זה... תודה רבה! עידן

ששומעע...אחי

אז ככה...בית חב"ד כנראה פתוח ביולי אני לא בטוח...עכשיו ככה. את בית חב"ד מתפעלים תמידם שתי אנשים (המקראה של אייה נאפה) הם תמיד מתפךללים אחי שחרית , מנחה וערבית....... עכשיו גם עם הם לא יהיו פתוחים תמיד אפשר להתפלל לבד!!! זתאומרת שם את התיראה הרבה ישראלים...תתפלל איתם... עכשיו הקטע פה שלראנקה זה קצת רחוק מנאפה אחי...כשאני ההיתי היה גם איזה בחור אחד דתי..אני לא זוכר איך בדיוק הוא התפלל אבל הוא התפלל... ודרך אגב...חבר שלך אבא שלו נפטר אז אתה יודע ששנה אסור לו לו ללכת לבתים של אחרים ולשמוח...אבל כפרה לי זה לא מפריע הקטע הזה אחי... תהנו...

idanmoshe18

New member
כל אחד והמנהגים שלו

גם ככה קשה לו עם העניין וזה לא שהוא דתי...

אחיי...

צודק...אבל יש לי גם חבר שאבא שלו נפטר לפני חצי שנה... זה או שאתה שומר עד הסוף שזה שנה שלמה...או שלא בכלל....!!!!

idanmoshe18

New member
אתה מסכים איתי שגם אם הוא טועה

ואני חושב שלא, חוצ'מזה שאין לי מושג בהלכות וכו' אין לי מקום להעיר לו על זה??

למעלה