שאלה חשובה לתלמידי שנה ב', ג' והלאה

שושי17

New member
שאלה חשובה לתלמידי שנה ב', ג' והלאה

בתל אביב. אני יודעת ששנה ג היא שנת המערכות בתל אביב, כלומר שלומדים מערכת ואז יש חופש ללמוד למבחן. רציתי לדעת אם מישהי או מישהו יכול להוסיף על המידע הזה, אני מתכוונת בהרבה יותר פירוט על אופי שנה ג. עד כמה הלימודים נחשבים קשים יחסית לשנים הקודמות, עד כמה עמוס, עד כמה ישנן מטלות נוספות (חוץ מהעבודת גמר), עד כמה יש עבודות להגיש, התנדבויות לעשות. עד כמה המבחנים קשים יחסית לשנים הקודמות, כמה זמן לומדים לכל מערכת, וכמה חופש יש אחר כך, עד כמה ניתן להבריז מהלימודים וללמוד במקום זה בבית. אני שואלת את כל זה כי יש לי בעיה משפחתית שבגללה אני אצטרך לשהות בבית הרבה בשנה הזאת, ופחות להגיע ללימודים, אז במקביל לניסיון למצוא פתרון לזה, אני מנסה לראות עד כמה אוכל לשבת ללמוד בבית לבד. תודה על הסבלות ותודה מראש על התשובות, חופש נעים והצלחה לכולם.

natalysh

New member
אני אמנם נכנסת לשנה ג', אבל שמעתי

לא מעט. וכעיקרון, כל מה ששמעתי על השנה הזו - רק דברים טובים. מספרים שממש רגוע וכמעט ואין עומס (על איזו עבודת גמר את מדברת?
). לומדים לכל מערכת בין חודש ומשהו לבין שבועיים (או אפילו פחות). אני שמעתי על מישהו שעבד בעבודות רציניות ולא הגיע בכלל ללימודים והסתדר סבבה. לא ידוע לי על עבודות רציניות להגיש (שוב, על איזו עבודת גמר את מדברת?
), אולי את הדו"חות של החוג למדעי ההתנהגות או משהו, לא ביג דיל. אומרים שהחיים מתחילים בשנה ג'...

nightriders

New member
אל דאגה

שנה ג' יותר קלה משנה ב' ועוברת הרבה יותר מהר ממנה. לדעתי השיא הוא בסמסטר שני של שנה ב'

natalysh

New member
כן, חוויתי את זה על בשרי ../images/Emo122.gif

אתה לומד בתל אביב?

שושי17

New member
וואלה

תודה על התשובות המעודדות. ואגב, נטלי, אני מתכוונת לעבודה הסמנריונית (יש כזאת, לא??)

natalysh

New member
לא חושבת... משיחותיי עם חבר'ה בשנים

מעל זה מעולם לא הוזכר...

RubberS

New member
סמינריון בשנה 3 זה קטע של

מדעי החיים. ואם באופן מצער את תגיעי לזה, אז האבולוציה של דגי האמנון בימות מזרח אפריקה זה נושא מעניין יותר ממה שהוא נשמע

למעלה