שאלה חשובה מאד!

שאלה חשובה מאד!

לפני כמה ימים קניתי בקיוסק של בימת הנוער ממתק אדום שתוכנו לבן והוא מצפה סוכר (לא אלון,זה לא בריא בכלל,אני יודעת).התחלתי לעבור,ואז חברה שלי (לא צמחונית) שאלה אותי מדוע אני אוכלת את זה,כי אמרו לה שמוכח שזה מכיל רכיבים מהחי. החברה הזו בדרך כלל מנסה לשכנע אותי לאכול בשר,ולכן לא האמנתי לה כל כך. אבל מפאת ההיסטריה שתקפה אותי,ניגשתי לקיוסק לעבר רשימת הרכיבים,והיה רשום שם "שומן צמחי". ועוד מספר דברים שאני לא חושב שעשויים מחיות (לא זוכרת כרגע). כששאלתי אותה מי אמר לה את זה, היא שלפה שם של חברה טבעונית שלי (והיחידה חוץ ממני שלא אוכלת גם בשר..כלומר, כל שאר האנשים אצלינו קניבלים..) שאלתי-האם החברה שלי מפברקת או שמא באמת הממתק הזה עשוי מבעלי חיים? *סליחה על הסיפור המסובך,זה כדי להציג את שני הצדדים של "האם היא משקרת או לא".. תודה מראש, טלטול

vegan

New member
את יכולה לכתוב את רשימת הרכיבים?

נסי גם לבדוק את הרכיבים: משחיטה (לא לצמחונים): ג´לטין או E441 - מופק מעצמות בעלי חיים מייצבים - יכול להיות ג´לטין, כדאי לברר אצל הייצרן. הערה: מוצר עם ג´לטין יכול להיות כשר פרווה, חלבי או בשרי. מביצים (לא לטבעונים): אלבומין - חלבון ביצה חלב (לא לטבעונים): הכי נוח לבדוק את הכשרות. אם הכשרות פרווה - אין מוצרי חלב. דבש (לא לטבעונים הנמנעים מדבש) - מופיע כדבש. אם יש ספקות, את יכולה לשלוח לכאן את רשימת הרכיבים המלאה, רצוי גם באנגלית (לפעמים יש הבדלים) והאם מצויינת הכשרות (חלבי.פרווה/בשרי).

למעלה