not here not there
New member
שאלה חשובה מאד
היי, אני בן למי שתהה...
ואני יאלץ כנראה להשתמש כאן במילה 'כוס' שבעיני נשמעת דיי (מאד) גסה אבל הבנתי שאצלכם זו מילה דיי פורמאלית ומקובלת... רציתי לשאול בעיקר את דעתם של הגברים פה, מה דעתכם על אישה חלקה לגמרי עם כוס חלק ללא שיער ערווה? האם זה מגרה אתכם יותר מאשר אישה בעלת כוס עם שיער ערווה? פשוט אני משוטט דיי הרבה להנאתי באתרים הכוללים תמונות של בחורות בעירום, בעיקר תמונות אירוטיות של נשים שזה הדבר הכי יפה ומושך בעיניי, ומאד מרגיז אותי ומוזר לי שחלק גדול מאד מהבחורות שם הן בעלות כוס מגולח חלק לגמרי ואם כבר יש להן ערווה אז זו איזו פלומה קטנה ושחורה שבקושי רואים... אותי באופן אישי זה ממש מגעיל, 80% מהיופי של כוס של אישה לדעתי זה שיער הערווה, המשולש השחור והכל כך יפה הזה מעל הכוס וגם יותר למטה, איך שאני רואה את זה שיער הערווה הוא חלק הכרחי ובילתי ניפרד ממה שקוראים לו "כוס", אני לא מבין למה כל כך הרבה בחורות מגלחות את השיער שם, לדעתי זה ממש מוריד את כל הגירוי והיופי של האיבר הנשי היפה הזה, כוס ללא שיער ערווה נראה לי פשוט כמו איזה חור סתמי כזה בגוף של אישה שאין בו שום דבר מגרה, סתם חריץ כזה. מפחיד אותי מאד שמתישהו אני אפגוש מישהו יפה וחמודה, וכשאגיע איתה למיטה אגלה שהיא חלקה שם למטה, אני יודע שזה יוציא לי מיד את כל החשק גם אם יהיה לה גוף משגע ויפה. לכן אני שואל שוב בעיקר את הגברים בחבורה, מה אתם מעדיפים? אישה עם שיער ערווה או אישה ללא שיער ערווה? ונשים - מה אתן חושבות על העניין? יש כאן כאלה שמגלחות? למה לעזזל אתן עושות את זה? אשמח לישמוע דיעות רבות בעניין, מאד מעניין לישמוע איך אתם מתייחסים לזה. תוכלו ליבדוק גם את התמונה המצורפת. עמי (שם בדוי) שיער ערווה מגולח, כן או לא?
היי, אני בן למי שתהה...