שאלה חשובה מאודדדדד

אָגנֵס

New member
שאלה חשובה מאודדדדד

מישהו יודע אם צריך ללמוד על הספר הלבן השלישי?? או שזה ירד מהמיקוד?! תודה מראש!

es4

New member
צריך...

צריך ללמוד את איגרת מקדונלד את התגובות לספר הלבן של פאיספילד ואת הספר הלבן של צ'רצ'יל... כל המאורעות והתגובות למאורעות ירד

אביגל ג

New member
חפיף, תאמין לי שתזכור. חוץ מזה שיש

גם בחירה...(אצלנו לפחות כי למדנו גם שנות ה-20 וגם שנות ה-30)

kingshai

New member
אנחנו הרחבנו על שנות ה30...

יש לי מתכונת ביום שני והיום התחלתי ללמוד את הנושא העמקה ככה שפשוט כנראה עוד לא הגעתי לזה... נקווה לטוב

אביגל ג

New member
הבנתי...

לי היה היום מתכונת...מה זה פחדתי אבל זה עבר די בפשטות...אני מקווה שהלך לי טוב, לפחות ככה התחושה שלי. שיהיה לך בהצלחה! לנו המורה הרחיב על הכל, סיימנו לפני שאר הכיתות בשכבה, בכלל שאר הכיתות לא סיימו את החומר. אבל, נראה לי שבבגרות לכולם זה יהיה הרי אותו דבר, ככה שתוכל ללמוד, אם ישאר לך זמן גם על שנות ה-20 וכך תוכל לענות על מה שאתה זוכר יותר טוב. אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך גם חומר שיש לי על שנות ה-20.

kingshai

New member
אני

כבר הספקתי ללמוד בעפ"ה את השאלות מאגר של שנות ה20 ככה שעדיף שאני ישאר עם זה כמאגר. בכל מקרה תודה רבה :)

riki171

New member
לא צריך את הספר הלבן השני

המורה שלנו להיסטוריה אמרה שהספר הלבן השני לא יהיה הוא ירד והיא אמרה לא ללמוד אותו

אביגל ג

New member
צריך ללמוד (היה לי היום במתכונת)

גם אצלי היום בכיתה, ילדים אמרו שירד הספר השלישי אבל זה לא היה נכון ונראה לי שהם אכלו אותה...(אבל הייתה בחירה...)

ספרים לבנים

צריך או לא? תלוי נא לקרוא את הודעת הפתיחה שלי קודם ספרי לנו איזו בחינה את עומדת לעשות

למעלה