שאלה חשובה מאוד מאוד

amit s

New member
שאלה חשובה מאוד מאוד

שלום לכם, רציתי לשאול שאלה...... התאריך גיוס שלי זה 5 באוגוסט, וזה חירמ``כ, החלום שלי זה ליהיות במג``ב שהם מתגייסים ב-2 באוגוסט (בדוק!!!) עכשיו השאלה שלי היא: אם אני לא יתפנה בבקו``מ יכניסו אותי למעצר? או בגלל שאני רוצה קרבי לא יכניסו אותי??? בכל מקרה כמה זמן לדעתכם אני יצטרך ליהיות בבקו``מ עד שאני יקבל מג``ב??? בבקשה תענו לי, זה מאוד חשוב לי

טל עדתו

New member
מג``ב

קודם כל - למה אתה רוצה לעבור מחירמ``כ למג``ב??? זה לא נראה לך טירוף??? לי זה כן... בכל אופן - אין זמן מסוים וידוע מראש של לא מתפנים מהבקו``ם זה תלוי בנסיבות. אל תהיה בטוח שבסופו של דבר באמת תקבל את מה שאתה רוצה... וגם...אם אתה מתגייס ב5 לאוגוסט, וגיוס מג``ב הוא ב2 לאוגוסט, משמע כשאתה תגיע לבקו``ם כבר מג``ב התגיסו...מה יעזור לך לא להתפנות מהבקו``ם אם הם כבר גויסו? ובגלל שאתה רוצה קרבי זה לא אומר שלא יכניסו אותך לכלא הצבאי - ממש לא! ואני עדיין לא מבינה למה אתה רוצה מג``ב במקום חירמ``כ. אבל שיהיה לך בהצלחה.

ZC18

New member
לא כ``כ נורא....

פשוט ליחידה הזו נדבקה סטיגמה שיש שם אנשים דפר``ים אני לא יודע אם זה נכון או לא. לפי דעתי כל יחדה בצבא כבודה מונח במקומה ויש צורך בכולם שייסיעו בהגנת א``י ומג``ב מבצעים זאת טוב.

למעלה