שאלה חשובה מאוד מאוד!!!

Team Xtream

New member
שאלה חשובה מאוד מאוד!!!

הוצאתי נקודת חן בגב..בבלינסון... וכמה ימים אחריי קיבלתי זימון לביקור במרפאת עור- טומורים... השאלה היא מה העניין? מה זה טומור? ולמה קיבלתי לשם זימון האם זה סתם ביקורת לראות אם הפצע החלים?? יש להוסיף כי את הזימון קיבלתי לעוד כחודש מהיום בבקשה תעזרו לי בהקדם!

ihovav

New member
לא מבינה בזה מבחינה מקצועית...

אבל tumor באנגלית זה גידול. אף אחד לא מחייב שזה משהו ממאיר. לדעתי כל נקודת חן היא סוג של גידול (טומור). קשה לי להאמין שאם זה היה משהו מחשיד, היו מחכים חודש. מעבר לזה אני מניחה שעל כל נקודת חן שמורידים מהגוף צריכים להגיע לביקורת, מכירה 2 מקרים כאלה... כתבתי באופציית החיפוש של האגודה למלחמה בסרטן 2 אפשרויות: 1. "טומור" - אין תוצאות... 2. "tumor" - יש מעט תוצאות. אף תוצאה לא נראתה לי רלוונטית (מנק' מבט לא מקצועית כמובן) למקרה שלך. כמו שאמרה מיכל: תחשוב חיובי...

ihovav

New member
עוד משהו:

אם בא לך תשובה מקצועית יותר, או שתנסה לשאול בפורום באתר " דוקטורס ", או שתלך לרפוא משפחה שלך ביום ראשון ותשאל כל מה שמטריד אותך... כל טוב...

yiska11

New member
שלום ,

תראה , בד"כ ההליך של הורדת נקודת חן הוא ככה : באים לבדיקה אצל רופא לראות איזה נקודות בעייתיות , אח"כ מקבלים תור לניתוח , אחרי הניתוח צריכים לבוא להוריד את התפרים ( אם לא עושים תפרים , אז מדלגים על השלב הזה) ואח"כ צריך לבוא לקחת את התוצאה של הנקודה. הנקודה הולכת הרי למעבדה לבדיקה אם היא היתה מסוכנת או לא. בכל מקרה במקרים של נקודות חן אין יותר מדי מה לדאוג - כי גם אם הנקודה הייתה מסוכנת -הוציאו אותה. בהצלחה !!
(אני אגב יודעת את כל זה כי הוציאו לי 8 (!!!!) נקודות חן...)

yiska11

New member
עוד הבהרה קטנה-

את התפרים מורידים משהו כמו 3 שבועות אחרי הניתוח אז יכול להיות שלזה התור . הרופא צריך לראות אם אפשר להוריד את התפרים . חוצמזה שגם הבדיקה מהמעבדה לוקח זמן עד שמקבלים אותה -אז אולי לזה התור.

הוציאו 8 נקודות חן.? אני עמוס בכאלו

נקודות, וגם חולה, והרופאה שרואה אותם לא ביקשה אף פעם ממני שאאבחן אותם... מעניין למה

yiska11

New member
הן צריכות להיות בצורה משונה

או בצבע משונה או בגודל משונה או אחת על אחת וכו' וכו'..

למעלה