שאלה חשובה מאוד!!

frikin shin

New member
שאלה חשובה מאוד!!../images/Emo26.gif

מתי יהיו שידורים חוזרים לסדרה מהתחלה? לא ממש ראיתי את הסדרה אבל היא נראית לי ממש נחמדה מכיוון שהיא עוסקת בשנות ה-60, 70 אם אני לא טועה והנושא מאוד מעניין אותי. חוץ מזה ראיתי שם פעמיים בפרק אחד ביטלס
שזה כבר טוב
. אז שוב: מתי יהיו שידורים חוזרים? ואיזו עונה שודרה עכשיו? כמה עונות יש בכלל?

Luna Lovegood

New member
אוקיי..

די בטוח שיהיו שידורים חוזרים של העונה השנייה והם יהיו בקרוב או לא בקרוב אבל הם בטוח יהיו. בקשר לעונה הראשונה.. היא כבר שודרה בשידורים חוזרים, אבל לערוץ 3 יש נטייה למחזר דברים אז כדאי לסמוך על זה

frikin shin

New member
ב-11\20 מתחילה העונה הראשונה...

רק עכשיו ראיתי את זה בעמוד הראשי
ויחסית לסדרה כל כך טובה הפורום ממש יבש

LuNaTiC

New member
!!!!!!!

זה ממש מעודד. אם מתחילים השידורים החוזרים של העונה הראשונה, ואז יהיו בוודאי שידורים חוזרים של העונה השניה, ואז יביאו את העונה השלישית! לדעתי, מה שערוץ 3 מנסים לעשות, זה לתפוס את תשומת הלב אל הסדרה הזאת, שמשום מה, כמעט לאף אחד לא אכפת ממנה
. וגם להכין את הקרקע, כמו שאומרים, לקראת העונה השלישית
.

Lynn1

New member
חדשות מעולות! ../images/Emo65.gif

אני ממש מסכימה איתך, אם הם לא היו הולכים לקנות את העונה השלישית הם בטח היו פשוט מפסיקים לשדר את זה בכלל. (מצד שני... הם עדיין ממחזרים את שנות ה-70, למרות שהסדרה הזאת נגמרה לפני די הרבה זמן... אבל שנות ה-70 נגמרה סופית, בניגוד לחלום אמריקאי... שפשוט כבר יגידו מה הם הולכים לעשות ויפסיקו לעשות לי התמוטטות עצבים
) לין

LuNaTiC

New member
יקירתי, טעות בידייך ../images/Emo13.gif

שנות השבעים עדיין משודרת בארצות הברית! (או לפחות... שודרה עד ממש לא מזמן, בעונתה השביעית). אז מה שהם עושים בערוץ 3, זה לשדר בימי שני בערב, "השעה של 'שנות השבעים'",את העונה השישית, אני חושבת, בשידורים חוזרים. בעוד כמה חודשים, כשהיא תסתיים, בוודאי יביאו לנו את החדשה
.

Lynn1

New member
וואו... לא ידעתי

אני בדרך כלל רואה את הפרקים הישנים כל יום בשתיים בצהריים. טוב לדעת שטעיתי בעניין הזה. הסתכלתי על האתר של ערוץ 3 בשביל לראות בעצמי את לוח השידורים, וראיתי שם משהו מדכא... חלום אמריקאי רשומה ב"ארכיון הסדרות". כבר לא סדרה פעילה. סתם משהו לזרוק לארכיון.
שפשוט יביאו לנו את העונה השלישית וגמרנו. לין

frikin shin

New member
באמת יופי!

סוף סוף אני אוכל לראות את הסדרה! היא נראית לי מדהימה!

Lynn1

New member
כנראה שלא... ../images/Emo7.gif

במקום זה, הם הולכים לשדר את פרסי המוסיקה האמריקאית. כאילו שלמישהו אכפת מהזבל הזה. לין

LuNaTiC

New member
דוגרי, מישהו רואה בכלל? ../images/Emo3.gif

אבל די, די... הם עוד ישדרו את זה.

DS9

New member
יש לזה צד חיובי

פרסי המוסיקה האמריקאית זו תוכנית של פרק אחד וזמנית כך שמשבצת השידור נשארת פתוחה ולא צריך להמתין עד שתתפנה משבצת שידור אחרת כדי להחזיר בה את חלום אמריקאי.

לא נראה לי ../images/Emo110.gif

שישימו שידורים חוזרים בשעת פריים טיים, יש להם דברים יותר טובים (אולי) לשים שם... בטח יתקעו את זה איפשהו בצהריים...

נ ט ע ש ה

New member
רוב הסיכויים שזה יהיה ביום שבת

בכל מקרה, כי אז הם עושים מרתונים... עד לא מזמן גם שידרו את העונה של חלום אמריקאי בבוקר, כמה פרקים ברצף

למעלה